Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Tankene

Etter en slik hendelse sitter en igjen med mange tanker. Tanker om alt kunne vært annerledes, kunne dette vært forhindret? Har det vært tydelige tegn på at noe ikke helt stemte? Jo mer jeg tenker over disse spørsmålene, pluss tusen vis av andre, kjenner jeg alt bare blir mørkere og mørkere. Disse tankene føler jeg er farlige også, jeg er redd de skal ødelegge meg. Grave meg ned i et mørke jeg aldri vil komme ut av.

Heldigvis er vi veldig flinke til å prate om følelsene våre etter alt som er skjedd. Både jeg og Alexander og resten av familien. I tillegg skriver jeg en del. Dagen etter vi kom hjem fra sykehuset følte jeg en stor trang for å skrive noe. Jeg måtte skrive om historien hennes. Den lille historien om hvordan vi fant det ut, hvordan alle andre reagerte og gleden vi følte mens vi ventet på hennes ankomst. Det resulterte i minnetalen som presten skal lese opp i begravelsen hennes.

 

I tillegg til alle tankene som svirrer rundt i hodet om dagene. Sitter jeg også igjen med en følelse av at jeg aldri har vært gravid. Jeg vet jeg har vært det. Men jeg mangler beviset mitt på graviditeten. Det eneste jeg sitter igjen med er en følelse av tomhet. En mage som har dotte sammen og savnet etter alle bevegelsene og sparkene hennes. Det å kjenne en som sparker deg i blæren... Alt det savner jeg... Det jeg har igjen av min graviditet er en grav å gå til. En grav der mitt eget barn skal ligge begravet, helt alene.

 

Legger ved et bilde fra sommeren, der vi var lykkelige og uvitende om hva fremtiden ville bringe. Men en dag vil vi få en lykke og glede i hverdagen igjen, og vi vil få det samme glimtet i øyet ♥


En klem til alle andre englemammaer og englepappaer ute i verden !

 

#englemamma #englepappa #engleforeldre #etbarnforlite #småføttersetterdypespor #tanker #følelser #tomhet #sorg #viharenengelihimmelen #engel 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits