Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Et siste kyss!

 "I dag gav jeg deg mitt aller siste kyss. Jeg fikk kjenne den myke huden din for aller siste gang. Jeg fikk se deg for aller siste gang... Du lå så vakker i sengen din. Det ser ut som om du sover, og snart skal våkne fra din dype søvn. Men du vil aldri våkne, jeg vil aldre få se øynene dine, smilet ditt. Høre latteren din... Jeg vil aldri få oppleve hvordan du ville ha blitt. Jeg kan bare drømme og tenke meg til..."

 

I dag samlet vi alle som ønsket det i kapellet på sykehuset. Slik at de som ville, fikk sett og sagt farvel til Ingrid Johanne før vi lukket kisten for godt til begravelsen som skal være i morgen. Alle fikk lagt ved ting som de mente hun skulle ha med seg på sin ferd til det vakre land. Dit vi alle skal en dag, men enkelte får komme dit litt tidligere. Jeg og pappaen hennes la ved et bilde av oss, slik at vi alltid vil være sammen med henne. Hun fikk også noen små bamser som hun kan leke med, og smykker som hun skal få pynte seg med. 

 

Den lille ungen min lå så fredfull i sengen sin. Hun bare sover, godt pakket inn i klær, sokker, lue og teppe. Hun ligger der god og varm. 

 

Jeg har aldri i mitt liv sett en så liten kiste. Og det å tenke på at dette er kisten til min datter, er virkelig merkelig. Det skal jo ikke være slik. Foreldre skal da ikke overleve sine egne barn? Er det ikke barna som skal planlegge foreldrene sin begravelse? ... I vårt tilfelle ble det ikke slik. Nå er det vi som sitter her og skal planlegge en begravelse til vår datter! Surrealistisk spør du meg! 

 

Det er rart hvordan et menneske jeg egentlig aldri har møtt, kan sette så mange følelser i sving hos en. Vi fikk bare ha henne blant oss i 1 time før hun fikk bud om å komme tilbake. I løpet av 1 time forelsket jeg meg i et menneske jeg bare fikk møte en gang. Jeg har bare kjent henne inni magen min, og det var nok til å skape en stor forbindelse mellom oss. Små føtter setter virkelig dype spor!

Morgen dagen blir tung kjenner jeg på deg. Jeg vil egentlig bare bli ferdig med begravelsen, sette den bak meg... Jeg trur det er da vi egentlig kanskje forstår mer hva som har skjedd? Viss vi i det hele tatt noen gang vil forstå det. Forstå at vi har et barn i himmelen. Har et barn som aldri fikk en sjanse i livet. For det fikk hun nemlig ikke. Og det er vondt å sitte igjen meg... Men nå er det slik det har blitt...

 #englemamma #englepappa #angelmom #sorg #småføttersetterdypespor #lub #snartbegravelse #kiste #farvel  #etbarnforlite #mamma 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits