Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Fødselen del 1

"Det å føde sitt barn er en opplevelse for livet"

 

Gjennom hele min graviditet gledet jeg meg faktisk til den dagen jeg skulle føde. Til og med før jeg ble gravid gledet jeg meg til å føde. Jeg er fullstendig klar over at det ville gjøre vondt, veldig vondt! At jeg kunne revne og bli veldig slapp down under. Men hva gjør vel det? Å kunne føde barn er det vi kvinner er skapt til. Smerte har jeg aldri vært redd for og har en ganske høy smerteterskel (skal ikke påstå at jeg ville klart en fødsel uten smertestillende altså). Men det som gjorde at jeg gledet meg var alle historiene jeg både er fortalt og har fått hørt, om hvor fantastisk det er å føde sitt eget barn. Endelig skal du få møte det store vidunderet som dere så lenge har gått å ventet på.

 

Jeg dessverre sitter ikke igjen med en følelse av at det var fantastisk. Jeg sitter igjen med en følelse av sorg etter å ha født mitt barn.  Jeg fødte mitt barn og så måtte hun reise igjen. Reise uten meg og pappaen hennes.

 

Fødselen min startet alt for tidlig, nemlig i uke 22 + 3. Hvorfor den startet vet vi ikke helt heller. Jeg har fortalt i et eget innlegg (HER), hvordan det hele startet. Men jeg forteller den gjerne igjen... Vi dro inn på føden på grunn av at jeg var begynt å blø og hadde en menslignende smerte , min mor tror det var en blødning av at slimproppen var gått... Uansett, så ble vi møtt av en lege som jeg forklarte hvorfor vi var kommer. Han undersøkte meg først med UL, alt så fint ut (jeg klarer å senke skuldrene mine og trur at alt er i skjønneste orden). Når han undersøker meg down under, ser han noe som de kalte en bukende vannblære og åpning på ca. 2 - 3 cm... Verden min braser sammen! Jeg spør om vi kommer til å miste henne, og legen forteller at det er en stor sjanse for at vi kommer til å abortere. Den lille biten som klarte å holde seg oppe under det første raset, raser nå også sammen, i tillegg knuses de andre bitene sammen i enda mindre biter... Jeg blir beordret til å ligge i seng for å prøve og legge minst mulig press på livmoren eller livmorhalsen eller fostersekken (jeg vet ikke). Går det hull på den var vi fucked! 

 

Resten kommer i morgen...

 

 

#fødsel #senabort #prematurfødsel #bukendevannblære #åpning #føde "UL #ultralyd  #uke22 #baby #prematur

2 kommentarer

maristaveland

31.10.2015 kl.21:30

Fin blogg :-)

Ida

31.10.2015 kl.22:27

Takk, og i lige måde :-)

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits