Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Et ønske om et til barn

Dagens tanker i mitt hode !

 

Det er nesten 3 uker siden vi mistet Ingrid Johanne. Men vi ønsker å få et barn til. Er det galt? 

 

I starten syntes jeg det var veldig ufølsom av meg å allerede ville få et til barn, og ble nesten litt sint på meg selv av tanken. Vi hadde ikke rukket å begrave henne enda før vi var inne på tanken om å få nok et barn. Men nå er jeg ikke sint på meg selv for å tenke slik. For det er jo det vi vil. Vi ønsker et barn til, vi ønsker at Ingrid skal få søsken. Vi vet selvfølgelig at et nytt barn aldri vil erstatte Ingrid og at vi alltid vil ha et barn for lite, uansett om vi får 3 eller 9 til. Så vil det bestandig være en som mangler. Var det rett av meg selv å bli sint på meg? 

 

Det er ikke til å legge skjul på at jeg savner virkelig å gå gravid. Følelsen av å ha et liv inni seg som vokser og beveger seg. Det kan ikke beskrives, men oppleves. Ja, det er slitsomt til tider, men så vært det. Du får verdens beste premie (Forhåpentlig vis)... 

 

Selvfølgelig det kommer an på person til person om hvor fort man ønsker å prøve igjen og hva som er rett for hver enkelt. Man skal ikke bare være fysisk klar for det, men psykisk også.  For et eventuelt neste svangerskap kommer til å være mer psykisk utfordrende enn det tidligere. Og det er noe jeg er fullstendig klar over. Både jeg og alle andre rundt meg kommer til å være engstelige helt til vi vet at svangerskapet er over, og vi har premien vår i armene, i live. 

 

Men så tenker jeg, viss det er noe som vi begge virkelig ønsker, da er det vel det som er rett for oss? Og for den sak skyld, så kan det jo faktisk hende at det tar lang tid før vi blir gravide igjen. Jeg trur nok at kroppen også i mange tilfeller kjenner på om du psykisk er klar for et nytt svangerskap. Det er mye i kroppen som henger sammen faktisk... Jeg håper og føler på meg at vi kommer til å bli fort gravide. Selvfølgelig, det kan jo hende jeg føler at det vil gå rask, fordi det er noe vi virkelig ønsker. 

 

Vi må bare ta tiden til hjelp. Alt skjer når det skal skje!

 
Det siste bilde er tatt kvelden før marerittet startet! Så fort kan livet snu ...

 

#graviditet #ønskebarn #nyttsvangerskap #svangerskap #fortidlig #gravidmage #magebilde #mage #mamma #pappa #søsken #engel #englemamma #englepappa #engleforeldre #tanker #meninger #ærlighet #ønske 

8 kommentarer

IngunnLyng

28.10.2015 kl.15:53

Er ikke galdt :-) men som du sier, man må ta tiden som hjelp :-)

Maren

28.10.2015 kl.15:54

En kjempestor klem fra meg til deg..

tanita

28.10.2015 kl.15:54

jeg synes ikke du skal være sint på deg selv for at du har lyst til å få et barn til! Jeg ønsker deg lykke til, og håper at ønsket ditt blir oppfylt :)

Ida

28.10.2015 kl.16:13

tanita: Nei, til slutt måtte jeg innse at det bare var tull å være sint. For det er jo egentlig ikke noe galt i å ville ha et barn til, men på grunn av settingen følte jeg der og da at det var galt av meg å ville ha et barn til. Så kort tid etter at vi mistet henne... Men så måtte jeg minne meg på at vi alle er forskjellige, og at for noe så er det rett å få et til barn så fort, men for andre er det ikke like rett...

Takk, for det !:-)

Ida

28.10.2015 kl.16:13

Maren: En klem tilbake :-)

Ida

28.10.2015 kl.16:14

IngunnLyng: Ja, det er sant :)

Anne Lene Haaland

28.10.2015 kl.17:57

Ååå, nå fikk jeg vondt i mammahjerte mitt og en tåre i øynene. Du skal ikke være sint på deg selv for å ønske et barn til, ønsker deg mye lykke til!

Ida

28.10.2015 kl.18:04

Anne Lene Haaland: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits