Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Fredag!

I dag er det fredag. Det vil si at vi har bodd ca 1 uke hjemme nå, siden vi mistet Ingrid. Etter at vi kom hjem fra sykehuset valgte vi å bo hos foreldrene mine. Det ble alt for tøft å skulle flytte rett hjem, jeg orket ikke å se alle tingene som var til henne. Jeg orket ikke å komme hjem, ikke gravid lenger og uten Ingrid. Det var jo ikke slik du skulle være. Vi tok det heller gradvis. Etter noen dager hjemme hos foreldrene mine,bestemte vi oss for å dra hjem og komme over den største kneika. Hele leiligheten vår virket så tom og trist. Jeg gikk målrettet inn på det som en dag skulle bli hennes rom, alle tingene som var ment for henne. De var plutselig blitt til bare ting uten noen verdi. For bare noen dager siden, lyste det av alt. Som vi gledet oss til å ta alt sammen i bruk. Men nå er den verste kneiken over, og vi har endelig bodd hjemme hos oss selv.

 

Når jeg våknet i dag, bestemte jeg meg for å vaske hele leiligheten. Det trengtes, siden det var en stund siden sist. Nå sitter jeg å venter på at samboeren skal bli ferdig på jobb. Gleder meg til han kommer hjem. Slik at vi kan prøve å få en koselig helg sammen og bare slappe av ♥


 God Helg!

 

#fredag #selfi #collage #jente #bilde #blogg #helg #hverdag #leilighet #samboerskap #milf #hotmama #englemamma

2 kommentarer

linneavioletta.blogg.no

30.10.2015 kl.15:30

Heei, du har en super blogg.:D

Og fine bilder.

Håper du har en utrolig dag.

Håper vi kan følge hverandre. :D.

En liten hilsen fra meg.

Stor klem :]<3

Ida

30.10.2015 kl.19:24

linneavioletta.blogg.no: Så hyggelig at du synes det :-)
Vi kan nok godt følge hverandre :-)
En hilsen tilbake :-) <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits