Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Når sorgen blir for sterkI går da jeg og samboeren min skulle legge oss for kvelden, klarte jeg ikke lenger å holde masken. Jeg ble til slutt for sliten av å late som om jeg har det bra, er lykkelig og glad. Sorgen klarte til slutt å fylle kroppen min slik at det til slutt måtte lekke ut litt. I går måtte jeg gråte meg selv i søvn. Jeg klarte ikke være sterk lenger.

 

"A smile can hide a million tears"

 

Hver morgen tar jeg på meg en maske som skjuler mitt sanne triste, tomme og ulykkelige ansikt, den masken skjuler det kanskje ikke for dem som kjenner meg godt, men for utenforstående og dem som ikke kjenner meg. Kan det kanskje virke slik at jeg har det fint. Jeg forteller at det går fint også, forteller meg selv det samme... Faktum er, jeg har det ikke fint, det går ikke bra. Det vil heller aldri noensinne bli bra, det vil bli bedre ja, men det vil aldri bli BRA igjen. Jeg vil nok aldri føle at jeg har det 100 % bra igjen... Men ja, det vil bli bedre.... Men det er en GOD stund til, for det er en lang og kronglete vei til den toppen. 

 

Jeg er såpass sterk merker jeg, at jeg over lengre tid klarer å late som at jeg er glad og lykkelig, at det går fint. Jeg klarer til og med å lure meg selv. Men til slutt, blir sorgen, sinnet og skuffelsen alt for stor til at jeg klarer å bære den på mine skuldre. Og jeg knekker til slutt sammen, og jeg blir svak et lite øyeblikk. Slipper ut litt av det vonde, akkurat nok til at jeg klarer å være sterk igjen og tar meg sammen. Jeg vet det er lov å gråte, det er lov å være sint og lei seg. Men , jeg er LEI av å ha det slik. Jeg orker ikke lenger å være lei meg snart, det er så slitsomt.

 

Mitt innerste ønske er å få glemme, bare for en dag vil jeg glemme alt jeg har vært igjennom. Glemme synet av min datter som trekker pusten for aller siste gang. Glemme synet av den lille kroppen som kjemper. Glemme synet av min datter som død. Glemme synet av den lille kisten. Glemme synet av hun blir senket ned i graven... Bare for en eneste dag? Det er vel lov til å tenke slik? For bare en dag har jeg lyst til å være lykkelig igjen.


"Would you know my name
If I saw you in heaven?
Would it be the same
If I saw you in heaven?

I must be strong
And carry on
'Cause I know I don't belong
Here in heave
I'll find my way
Through night and day "
(Eric Clapton)
En dag blir nok sorgen enklere å bære, men veien dit er lang og kronglete.

"Det er i motbakke det går oppover" 

 

#sorg #smerte #styrke #sterk #svak #tårer #engel #litenengel #mamma #englemamma #latesom #maske #lykkelig 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits