Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Urettferdig

I dag var vi på graven til Ingrid Johanne. Noe som vi stort sett er hver dag. Som regel er det godt å dra til graven hennes, uansett hvordan humør jeg har den dagen... I dag, kjenner jeg på kroppen at det ikke er en god dag, merket det allerede da jeg våknet... Idag var det tungt å dra på gravplassen der hun ligger. Humøret ble bare enda verre og tanken på at jeg var i dårlig humør allerede gjorde ikke humøret mitt noe lettere. Jeg fikk rett og slett dårlig samvittighet av at jeg var i dårlig humør når vi skulle besøke henne, og den samvittigheten ble bare enda tyngre... Det var så tungt å se den lille graven hennes. Man kunne se så godt forskjellen nå, siden det er kommet opp en ny ved siden av henne. Man skal ikke se små graver på en gravplass. En grav er for dem som har levd livet og blitt gammel... Livet er så ufattelig urettferdig!

 

Det bygget seg opp en stor klump i halsen min jo nærmere jeg kom graven hennes. En klump som var fylt med frustrasjon, sinne, sorg, skuffelse. Ingen ting godt med andre ord. Jeg hadde mest lyst til å brøle. Tanken på at min eneste måte å kunne være rundt barnet mitt på, er ved å besøke graven hennes. Bare ved å skrive om det får tårene til å presse på. 

 

Det er så urettferdig at jeg aldri får se henne vokse opp. Jeg får aldri se henne utvikle seg. Jeg får aldri se hva hun kunne blitt. Jeg får aldri se barnet mitt vokse opp. Det eneste jeg får, er å stelle hennes grav!

 

Livet er urettferdig!#sorg #smerte #sinne #frustrasjon #tårer #trist #urettferdig #livet #englebarn #engel #englemamma #småføttersetterdypespor 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits