Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Det er vanskelig!Det er så vanskelig å se alle dem som går rundt med gravidmage, fordi jeg skulle fremdeles å hatt en gravidmage. Det er vanskelig å se alle dem som triller lykkelige rundt med barnevognene sine, for det skulle vi også gjøre om litt. Det er vanskelig å se alle dem som legger ut statusoppdateringer om svangerskapet sitt. Det er vanskelig å se alle dem som forteller at de er gravide, for jeg vil å fremdeles være det. Det er vanskelig å se små barn, eller barn generelt, for det minner meg om hva vi skulle få. Det er vanskelig å se bilder av hva dere har gjort sammen med barna deres, for det var minner om hva vi ønsket å gjøre sammen med barnet vårt. Det er vanskelig å se hvor lykkelig dere er sammen med barna deres for vi får ikke være lykkelig sammen med barnet vårt. Det er vanskelig å leve med at dere har barn på jord, mens jeg har en i himmelen.

 

Av og til skulle jeg ønske det var mulig å blokkere alt som handlet om graviditet og barn ute fra facebook, instagram... Internett generelt. Ikke fordi jeg er i mot at de skal legge ut ting om det. Men for meg er det så sårt enda. Jeg mener ikke å nekte folk å legge ut bilder av sin gravidmage, eller legge ut bilde av barna dere osv. Jeg bare ønsker ikke å se det akkurat nå... Det er så tungt å daglig få påminnelser av hva vi ventet  og gledet oss sånn til. Bli påminnet av alt det vi er tatt i fra. Det er noe som vi dessverre aldri kan få tilbake. Vi kan få flere barn ja, men vi kommer aldri til å få drømmene for henne oppfylt... 

 

Selv om at det er vanskelig, klarer jeg å være glade på andre sine vegne. I alle fall en liten stund, etter en stund blir jeg lei meg. Jeg blir lei meg av tanken på at de har noe som ikke jeg har. Selvfølgelig vil jeg også få det en dag, men aldri Ingrid. Å det er det som er vondt.. Derfor skulle jeg ønske at det gikk an å stenge ute alt som har med det å gjøre, bare til jeg en dag er klar selv. 

 

Jeg er misunnelig!

 

#sorg #smerte #misunnelig #sjalusi #vanskelig #gravide #trillevogner #facebook #instagram #Internett #småføttersetterdypespor #engel 

2 kommentarer

missmommy.blogg.no

02.11.2015 kl.09:31

Sterkt å lese <3 jeg ønsker deg alt godt kjære du! Ha en god dag og jeg sender deg en stor klem og gode tanker !

Ida

02.11.2015 kl.09:31

missmommy.blogg.no: Takk for klemmen og tankene <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits