Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Glemt eller fortrengt ?

I dag er det mandag, det er en ny uke med nye muligheter og nye utfordringer. I går var det en måned siden vi mistet Ingrid faktisk. En måned fyker virkelig av gårde, å vi har ikke hatt det noe gøy en gang. Sånn egentlig føles det ut som at det er mye lengre enn bare en måned siden, men det er sikkert fordi jeg egentlig ønsker å distansere meg fra hele greie. Vil ikke vite av det, selv om at jeg ønsker å prate om det. Og selv om jeg vet hva som har skjedd. Jeg vil ikke vite av noe som helst.

Når jeg ser på bildene av Ingrid, klarer jeg ikke helt å skjønne at det faktisk er mitt barn. Det er mitt kjøtt og blod. Hun er en del av meg og Alexander. Vårt barn.. Jeg klarer heller ikke å se for meg lenger at jeg har vært gravid, båret på henne i over 6 måneder. Det kunne like så godt ha vært en drøm, for det er slik det føles. Jeg klarer ikke lenger å huske følelsene ordentlig hvordan det var å gå gravid. Hvordan følelsen av magen min var. Det føles som en drøm.

Jeg er faktisk en mamma. Alexander er en pappa. Men det må jeg også minne meg selv på. Jeg ser ikke på meg selv heller som en mamma. Jeg har ikke et barn ved siden av meg som indikerer på at jeg er en mamma. Jeg har ingen barn som trenger min hjelp, som jeg må passe på. Ikke et barn som jeg kan bysse i søvn. Mitt barn får andre til å passe på henne, i et land som jeg ikke kan veien til.. Enda! Men jeg vet at de som passer på henne gir henne all den kjærligheten hun trenger, for det er personer som er Alexander og mitt hjerte nærme. Å barnet mitt er allerede bysset i søvn, men ikke av meg, men av mannen med ljåen. Hun sover en søvn som det ikke går å våkne fra. Hun vil sove til evig tid, helt til mammaen og pappaen hennes kommer til henne.  

 

Jeg vil bare glemme, men samtidig ikke #glemme #blogg #mammablogg #mamma #englemamma #sorg #mannmedljåen #himmelen #engel 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits