Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Er jeg klar?

 

De siste dagene har jeg følt at jeg burde komme meg ut i jobb igjen, at jeg ikke har lov lenger til å være hjemme å sørge. At nå må du ta deg sammen og komme deg tilbake i gamet. På søndag er det en måned siden vi mistet Ingrid Johanne, og jeg føler jeg bør klare å stå stødig på bena mine. Men er jeg egentlig klar for det? Er jeg stabil nok til å takle hverdagen på jobb? Er jeg sterk nok for de stressfulle dagene? 

 

I min jobb er det viktig at jeg er 100% tilstede og fokusert, Jeg jobber i en barnehage. Og barn krever litt, og det er forståelig. Alle skal ha like mye omsorg og kjærlighet. Det er i tillegg ikke bare et barn du passer på, men opp til 9 stk. Og det er ikke dine barn en gang, eller på en måte er dem  det, men det blir på en helt annen måte. Er jeg klar nok til å ta over ansvaret til andre sine barn? Er jeg klar til å håndtere å være rundt barn i 7,5 time, 5 dager i uken? Kort tid etter at jeg har mistet mitt eget barn. Eller vil jeg knekke sammen etter en dag, to dager, to uker? Eller ville det godt fint?

 

Mine gode dager vil det nok gå helt fint å dra på jobb. Mens ved mine dårlige dager ville jeg nok aldri klart det. Det er ikke så mye som skal til for at jeg synker under vann, og det er ikke så greit når man skal jobbe med barn og lage en finest mulig dag for dem, mens foreldrene er på jobb. Men det som er, jeg vet aldri når jeg har gode og dårlige dager før jeg står opp om morgenen. Da er det vanskelig å planlegge.

 

Jeg vet at en dag må jeg ut i jobb igjen, en dag må jeg klare å takle det. Livet må gå videre, jeg vet det. Men er jeg klar for det? Jeg vet ikke om jeg er det, eller om jeg trenger litt mer tid på meg. Jeg vil jobbe, det er ikke det. Men er jeg psykisk klar for det? Jeg elsker jobber min, men når jeg først er på jobb, vil jeg at hodet mitt skal være fokusert på barna og demmes hverdag. For det er barna som er viktig i jobben min!#klar #jobb #arbeid #arbeidslivet #hverdagen #tilbake #barnehage #sorg #sørge #talivettilbake

4 kommentarer

03.11.2015 kl.18:06

Hei ..vil bare sende deg en varm klem fra nord. Har selv mistet et barn,eller han var jo ungdom hele 14 år,jeg var sykemeldt i over 1 år, følte ikke for å jobbe,ville være hjemme med de andre barna fokusere på dem. Jeg tror nok det blir tøft for deg å begynne på jobb igjen så tidlig ,ihvertfall når du jobber i en barnehage.

Ida

03.11.2015 kl.18:26

En varm klem til deg også!

Ja, er det jeg er litt redd for. Men er redd jeg også kommer til å gå på veggen eller en smell viss jeg ikke får noe å gjøre. Er jo alene hele dagen fram til samboeren er ferdig på jobb. Man tenker veldig mye når en er alene...

Emilie & Camilla

03.11.2015 kl.23:12

Kjempefin blogg! <3

Ida

04.11.2015 kl.09:02

Tusen takk <3
Det syntes jeg dere også hadde !

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits