Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Knuste drømmer og knuste hjerter!

Når de to strekene på graviditetstesten lyser mot deg begynner du allerede å drømme og planlegge hvordan fremtiden kommer til å bli med en ekstra medborger, som faktisk er ditt eget avkom. Så klart, i starten er en litt forsiktig med å drømme, men for hver uke du nærmer deg de spesielle milepælene i graviditeten, jo sterkere blir drømmen og forhåpningene. De første ukene før vi var over uke 12 var jeg livredd for å ha for store forhåpninger til at det kom til å gå bra.Etter at uke 12 passerte klarte jeg endelig å stålsette meg med "Ok, kanskje dette går bra likevel?" , og man tør å slippe seg løs litt mer. Nå gleder du deg til å komme halvveis i svangerskapet. Halvveis kom vi, og nå turte vi endelig å dele den store nyheten vår med alle. Lite viste vi at 2 uker etter at vi delte nyheten om gleden, måtte vi dele nyheten om sorgen. Og om alle våre drømmer som nå var knust og lagt på is. 


♥ Den siste testen som ble tatt før vi fortalte foreldrene våre om graviditeten ♥

Når vi var kommet til uke 12 kjente jeg endelig at jeg turte å glede meg litt over graviditeten. Jeg hadde jo vært så dum å lese på nett om alle som hadde mistet før uke 12 og om at ikke kroppen bestandig ordner opp etter seg, og at man plutselig kunne gå med et dødt foster inni seg helt til en skulle på UL. Da timen for UL kom, forberedte jeg meg på kommentaren "Her er det dessverre ikke liv lenger". Men den kom heldigvis aldri, der var et perfekt hjerte som slo mot oss. Endelig kunne jeg slappe ordentlig av, nå var det bare å glede seg til å kunne kjenne sparkene, og det tok ikke lange tiden før jeg oppfattet at buldringen som jeg kjente var henne. Det er virkelig verdens beste følelse. Og kan bare forståes av de som har vært eller er gravid.  


♥ Vår perfekte lille pike som gjorde seg skikkelig til på UL for oss ♥

 

Nå, nå kunne ting virkelig ikke gå galt. Jeg hadde en frisk lite jente inne i magen min, som var kjempe aktiv og så ut til å trives veldig godt. Vi valgte å starte å handle inn litt utstyr, litt klær, dyner og tepper. Nå skulle jo alt gå bra. Jeg turte å begynne å strikke litt. Det aller første jeg strikket til henne, var et par sokker. De har hun nå fått med seg i graven, resten er lagt vekk. halvferdige...

 

Som gravid drømmer du hele tiden om hva du har i vente, og spesielt som førstegangs gravid. All gleden, tårer (gledestårer), kjærligheten og forventningene. Det var så mye jeg gledet meg til. Kjenne henne mot meg, på brystet. Kjenne varmen og utstrålingen hennes. Hvem ville hun ligne mest på? Ville hun få min nese eller pappaens? Mine lepper eller hans lepper? Jeg gledet meg til å kunne ta vare på henne på utsiden. Gi henne en best mulig oppvekst og mange gode minner. Vi skulle bli en familie på tre. Vi skulle bli så utrulig lykkelige og stolte! Drømmene kan vi selvfølgelig ta opp igjen når vi en gang får en lillesøster/lillebror til Ingrid. Men de drømmene vil aldri bli de samme lenger. Følelsene vi følte i dette svangerskapet vil aldri bli de samme. Ingenting vil noen gang bli som før.


♥Mitt aller siste magebilde. Som jeg savner å ha stor mage. Den skulle jo bli så mye større ♥

 

En familie på tre er vi blitt, stolte er vi også blitt. Stolte over å ha en datter som var så vakker, sterk og tapper. Og prøvde så lenge hun klarte å puste for egen maskin. Men lykken er dessverre uteblitt. Vi er ulykkelige. Ulykkelig over at vi aldri får ha vår store skatt sammen med oss. Vi sitter igjen med en stor sorg og et tomrom i hjertet som aldri kan bli fylt. For det er ingen som kan erstatte henne. Ingen som kan ta hennes plass.

kcNAUJkIcvw

Det sies at tiden leger alle sår, jeg vet ikke helt Det knuste hjertet våres vil aldri helt gro sammen. Men for hver dag som går, vil det bli litt sterkere og klare å holde det sammen helt av seg selv. Nå har jeg måttet surre sterk tråd rundt hjerte mitt, slik at det skal klare å holde seg helt på plass. Men det vil ta lang tid, mange mange år.

Vi vil for alltid ha et knust hjerte og knuste drømmer. Men vi vil alltid ha et nydelig minne om den nydelige datteren vår, som nå er en liten engel oppe i himmelen blå ♥

 

#drømmer #drøm #planer #fremtid #knusthjerte #graviditet #svangerskap #UL #graviditetstest #sorg #blogg #hverdagsblogg #mamma #englemmama #engleingrid #engel #skatt #småføttersetterdypespor #LUB 

2 kommentarer

Maja

04.11.2015 kl.19:46

Dette var veldig sterk lesning <3 Man kan bare tenke seg hvordan det er miste sitt barn, det må være det mest grusomme som kan hende et menneske

Ønsker dere alt godt i verden, dere har min medfølelse og tanker

Ida

04.11.2015 kl.20:00

Maja: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits