Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Farsdag!

I dag er det 8. november. Det er nøyaktig en måned siden Ingrid Johanne, sovnet inn på brystet mitt. Men i dag er det også farsdag. Dagen vi skal hylle alle fedre og den jobben de gjør for barna sine.

Jeg vil spesielt sende en stor takk til min far. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten han. I tillegg til å være verdens beste pappa for meg og de to yngre søstrene mine. Er han også verdens beste bestefar for min lille Engel. Jeg vet at viss hun hadde levd, hadde han gitt henne hele universet om han kunne. Han gledet seg sånn til å få møte lille Knerten sin. Min pappa er verdens skjønneste, rareste og mest omtenksomme mennesket jeg vet om. Han vil bare at ande skal ha det godt, og sette dem som regel foran seg selv. Jeg vil også takke han for alt han og mammaen min har gjort for oss den siste tide. Hadde det ikke vært for dem og mange andre, hadde vi nok ikke klart oss så godt som vi gjør. Jeg setter så stor pris på deg pappaen min, men jeg er kanskje ikke så flink til å vise det bestandig... 

Kjære pappaen min. Gratulere meg farsdagen! Mange klemmer og kysser fra meg! Ingrid sender mange gode tanker, klemmer og kysser til deg fra himmelen. Hun ser nok sikkert ekstra til deg og Alexander i dag ♥ 

Den andre jeg vil rette en stor oppmerksomhet til i dag. Det er min kjære samboer, mannen i mitt liv og pappaen til min aller dyreste skatt! Han skal nemlig feire sin aller første farsdag i dag! Jeg er så takknemlig for at nettopp jeg har fått den æren av å bære barnet ditt, og flere skal det bli med tiden. Gleder meg sånn til det! Du er så spesiell for meg og jeg kan ikke takke deg nok, bare for å være deg selv. Du er helt unik og enestående. Når jeg har det tungt og vanskelig, klarer en klem fra deg å roe meg helt ned. Jeg kjenner at alt det vonde forsvinner..Verdens beste pappa i hele verden er du, sammen med min egen pappa ♥ Kjæreste gutten min, gratulerer så masse med din aller første farsdag av mange ♥Ingrid Johanne kunne ikke fått en flottere pappa en deg !

 

♥Gratulere med farsdagen til de 2 mest spesielle mennene i livet mitt ♥

 

#farsdag #pappa #far #bestefar #englepappa #spesiell 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits