Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Livet - hvordan det er - ikke hvordan det skulle ha vært!

Her om dagen leste jeg en status som en av mine venner på facebook hadde skrevet. I den stod det at hun hadde lært seg å fokusere på hvordan livet er, ikke hvordan livet skulle vært. Det fikk hodet mitt til å knake litt ekstra, for ja. Selv om vi hadde mange fremtidsplaner med Ingrid, så må jeg slutte å fokusere sånn på dem. Livet er ikke slik, og livet kommer aldri til å bli sånn heller. Jeg må begynne å fokusere på det jeg har nå.

 

Jeg må begynne å fokusere på den flotte familien jeg har rundt meg og de fantastiske vennene mine. Jeg må fokusere på Alexander, som virkelig er en helt fantastisk person. Min støtte i livet. Til tross for forholdene så har jeg det bra. Jeg er frisk og har fremdeles mye å se frem til, selv om at jeg nå har det helt for jævlig! Og på en måte har vi ikke mistet Ingrid, vi har henne med oss i hjertene, og jeg vet hun alltid vil være med oss. Hun er alltid en del av oss! Jeg kan alltid besøke henne viss jeg ønsker det, selv om at det ikke er slik jeg ønsker å ha det. Livet er helt for jævlig nå, ja. Men jeg har det jo ikke verre en noe andre!

 

Men jeg skal også fokusere på fremtiden, men ikke den fremtiden vi drømte om. Jeg skal fokusere på at jeg og Alexander kommer oss videre i livet. For det må vi.Jeg skal fokusere på at Ingrid får søsken en dag. Jeg skal fokusere på at Alexander, familien og vennene mine har det godt. Jeg skal fokusere på at jeg selv har det godt. Ta bedre vare på meg selv, på alle måter. 


Selvfølgelig det vil bli vanskelig. Tankene og drømmene om Ingrid vil bestandig ramle ned i hodet mitt. Jeg vil fremdeles få dårlige dager og gode dager.Men det er ikke så rart, for det var jo meningen at hun skulle bli en del av fremtiden vår, hun er også fremdeles en del av fremtiden vår. Bare ikke slik vi trudde det skulle bli. Fremtiden blir som regel heller aldri slik vi tror den skal bli. Vi bare drømmer og håper at den blir slik vi ønsker. Jeg skal ikke glemme Ingrid, men jeg skal prøve å legge drømmene bak meg, og fokusere på hvordan livet er nå. Og heller ta en dag av gangen. Jeg skal fokusere på å gjøre Ingrid stolt av mammaen sin og gjøre meg selv stolt!

 

Jeg merker at øynene mine har våknet litt, og at jeg virkelig har fått et helt annet syn på livet mitt. Jeg må begynne å bruke mer tid på de jeg faktisk har rundt meg. Vi vet aldri når det er for sent. Jeg må begynne å bruke mer tid på det jeg egentlig har lyst til, kle meg slik jeg har lyst til. Jeg ønsker ikke å angre på ting jeg ikke gjorde. Livet er for kort til å angre. Livet er fort kort til å ikke leve !

 

Håper alle har fått en fin start på helgen!

Klem fra meg ♥#fremtiden #livet #nå #senere #mamma #mammablogg #blogg #liv #død #døden #sorgen #videre #fremtid #lørdag #november #jente #kjole #oransje #fjell #snø #vinter #hvitt #gress #posere #HM #Hammerfest #Finnmark #Norge #englemamma #fokusere #redigert 

2 kommentarer

Jeg holder en konkurranse på bloggen min nå hvis du er interessert i å delta :-)

Benedicte Arntzen

07.11.2015 kl.12:09

herlig <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits