Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

En fremtid som aldri ble!

Her sitter jeg, en fredagskveld. Tankene flakser som en orkan i hodet på meg. Tenker tilbake på da vi fant ut at jeg var gravid. Jeg ble helt svimmel der jeg så på testen inne på badet. Jeg var egentlig bombesikker på at den ville være negativ. Jeg ville bare ta en test for å få den mistanken ute av verden. Neida, der var to streker som lyste mot meg. Jeg var glad,redd, spent om hverandre. Visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere. Alexander visste ikke at jeg hadde tatt en test. For planen var at vi egentlig skulle vente, men jeg klarte ikke vente... 

 

Jeg tenker tilbake på gleden jeg følte da vi endelig var kommet over uke 12. Den "verste" tiden var over, nå kunne det jo nesten ikke gå galt. Jeg tenker tilbake til første gangen jeg kjente sparkene dine. Det var så spennende og rart på samme tid. Det var bevegelser i kroppen min som jeg ikke hadde noen form for kontroll over. Det var så merkelig, men samtidig utrulig deilig. Det var så deilig å kjenne at du beveget deg, da ga du tegn på at alt var som det skulle. Jeg husker da Alexander første gangen kjente henne. Hele han lyste og smilet stoppet bare på grunn av ørene. Dette var noe han hadde gledet seg til. 

 

Jeg husker når jeg først merket at magen vokste. Plutselig over natten kunne magen ha vokst. Det var helt magisk. Tenk at jeg hadde et voksende menneske inni meg. Jeg skulle bli mamma og Alexander skulle bli pappa. Vi skulle bli foreldre. Jeg elsket å kjenne på magen min. Kjenne at det var noe inni der. Noe som levde og vokste. Jeg kjenner fremdeles på magen min. Nå er den tom, det er helt tomt. Med tiden skulle den også bli tom, men ikke enda, ikke slik... Det var ikke meningen jeg skulle ha en grav å gå til. Det var meningen jeg skulle ha noen i armene mine. 

 

Jeg husker også tilbake på alle drømmene vi har drømt. Drømmene om hvordan det skulle bli. Drømmene om hva vi ønsket å gjøre for henne. Drømmene om hvordan hun skulle bli... Drømmene om en fremtid som aldri blir noe av... Ikke med henne. 

 

Det går mange tanker og spørsmål gjennom hodet mitt om dagene. Tanker som er vonde og tanker som er gode. Spørsmål som vi en dag kanskje får svar på, og spørsmål som vi aldri vil få svar på.. 

#tanker #drømmer #planer #fremtiden #blogg #mammablogg #graviditet #spørsmål #svar #vondt #spark #gravidmage #mamma #pappa #foreldre #engleforeldre #englemamma #englepappa #engel #småføttersetterdypespor 

4 kommentarer

maristaveland

06.11.2015 kl.21:25

Så inspirerende blogg :-) ha en fin fredag !

Ida

06.11.2015 kl.21:28

Takk, det er jo fint den kan inspirere :-) Fin fredag til deg å :-)

Ida

06.11.2015 kl.21:29

<3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits