Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Takk for hyggelige tilbakemeldinger

I det siste har jeg fått høre av mange at jeg er så flink til å skrive og til å sette ord på følelsene mine. Tusen takk alle sammen, for at dere synes det. Jeg har aldri vært glad i å skrive tekster, men da fordi jeg følte jeg aldri var noe flink til det på skolen. Jeg klarte meg akkurat. Nå er det litt lettere og annerledes for meg å skrive. Temaene mine er noe som jeg virkelig har fått kjenne på kroppen. Og da kommer ordene lettere til meg. Jeg blir faktisk imponert selv over tekstene mine, og skjønner faktisk ikke at det er jeg som har skrevet dem mange ganger. Så tilbakemeldingene fra dere er gull verdt og motiverer meg til å fortsette å skrive! 

Det å skrive har også vært veldig godt for meg. Få tankene mine ut av hodet, uansett om det er gode eller vonde tanker. Det å dele dem med andre er en befrielse.Slippe dere inn i hodet mitt. Slik at dere også får et innblikk i hvordan vi har det. Selv om at ingen helt kan skjønne hvordan det egentlig føles, bortsett fra de som har vært i samme båt som oss. Dere kan tenke dere til at det er helt jævlig alt sammen. Men dere klarer ikke å fatte hvor vondt det egentlig er. For hele opplegget er egentlig helt bak mål, det er så surrealistisk at det ikke ligner grisen. Mange ganger skjønner jeg det ikke selv en gang...Ingen klarer å tenke seg til hvordan det er å miste barnet sitt, for det er ikke det samme som å miste hunden eller bestemoren sin. Beklager viss noen blir tråkket på tærne eller fornærmet..Det er vondt det å, det er ikke det jeg mener. Men det er vondt på en helt annen måte... Smerte og sorg er veldig vanskelig å forklare egentlig, så lenge man ikke har følt det selv på kroppen....Tekstene mine hjelpe meg selv også. Jeg leser dem flere ganger om dagen, om og om igjen. Bare for å minne meg selv på tingene jeg faktisk har skrevet. Minne meg på hva det er jeg selv egentlig ønsker og tenker. Hva det er lillemor egentlig ville ha ønsket. 

Jeg håper at innleggene mine kanskje kan hjelp andre også senere. At mine tanker viser noen andre at det er lov/greit å tenke slik. Det er lov å vise at man har det vondt. Det er også lov å vise at man har det godt uansett hvor vondt man har det. For når man sørger, går gleden og sorgen om hverandre. I det ene øyeblikket er du glad, du flirer og hygger deg sammen med andre. Mens like etterpå er du trist, du bare gråter og ønsker ikke å være med noen. Og det er fullstendig lov. Vil du være lei deg, så vær det, og vil du være glad, vær glad! I en sorg reagerer  og tenker vi forskjellig, og det er så viktig å huske på. Alt er lov, og ingenting er rett eller galt... Vi mennesker er forskjellige!

Jeg blir nok å fortsette og skrive, oppdatere dere hvor langt vi er kommet på den lange reisen vår. Oppdatere dere om gledene og om nedturene våre. Kanskje vi en gang kan fortelle at vi skal bli en familie på 4. Den dagen gleder jeg meg veldig til!

 

Håper dere som er innom siden min får en kjempe fin lørdagskveld. Jeg for min del skal tilbringe den sammen med min bedre halvdel og nærværet av den lille engelen vår ♥#takk #takker #takknemlig #blogg #mammablogg #mamma #sorg #glede #hammerfest #finnmark #leopardprint #leopard #duckface  #englemamma #lørdag #kveld #november #tilbakemeldinger 

 

 

2 kommentarer

Constanza Marcela

07.11.2015 kl.20:50

Du fortjener alt det fine folk skrive til deg <3 Vakker du er <3 Kos dere masse <3

Ida

07.11.2015 kl.21:13

Takk for det <3 Kos deg masse du å <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits