Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Du får ikke mer enn du kan takle.. 

Det er noe som heter "Du får ikke mer enn du kan takle". Det er et ordtak jeg har tenkt en del på helt siden vi mistet henne. Var vi ment for en slik erfaring i livet? Er det meningen at vi skal være sterke nok til å takle den situasjonen vi er i. Takler vi det bedre enn noen som kanskje ikke blir engleforeldre? Hvordan blir man kvalifisert til det? Hvor kan jeg stille meg for å ikke være det lenger? Hva er det engleforeldre har tilfelles, for ingen av oss er like. Hva er det vi har, som gjør oss så kvalifisert til en slik oppgave i livet.

 

 

 

 

 

Det er mange som sier at vi er så sterke, og hvor flink vi har vært til å takle det. Til og med på sykehuset var jordmoren vår og de andre pleierne imponert over oss. Men hva vil det egentlig si å være sterk i en slik situasjon? Har man egentlig så fryktelig mange valg ? Mange sier de nok aldri ville ha taklet å miste selv. Men det vet man ikke før man står oppi det. Jeg selv sa til meg selv at jeg aldri ville ha klart å være i en slik situasjon. Men nå er jeg det og jeg har ikke så mange alternativer enn å være sterk, prøve å komme meg videre... På mange måter føler jeg meg ikke sterk heller. Enkelte dager har jeg mest lyst til å forsvinne. Har ikke lyst til å møte noen eller gjøre noe som helst. Men jeg gjør det uansett. Jeg står opp, drar på jobb og møter andre mennesker. Prøver å ha det moro så godt det lar seg gjøre. Alt dette gjør jeg fordi jeg kan ikke legge meg ned. Jeg gjør det for Ingrid.Under graviditeten var min største frykt å miste henne, men nå har jeg gjort det. Nå er jeg redd for å skuffe henne.

 

Når dere sier vi er sterke, hva er det dere ser da? Hva er det i deres øyne som mener at vi er sterk? At vi prøver å gå videre med livet? De fleste prøver vel å gå videre med livet sitt? Eller er det slik at alle som opplever noe slikt automatisk er sterk? Ikke vet jeg ...

 

Livet er ikke en dans på roser i alle fall, det har jeg lært...

 

 

#sterk #blogg #mammablogg #englemamma #graviditet #datter #blomst #bilder #motgang 

 

9 kommentarer

missmommy.blogg.no

10.11.2015 kl.11:36

Sterke innlegg du skriver. Men kanskje det er noe i det ordtaket? Jeg dender deg gode tanker og tenker at du fortjener alt du ønsker det her i livet!

Mittfamilieliv

10.11.2015 kl.11:38

Har ofte tenkt på det ordtaket selv. På mange måter virker det så sant, men på en annen side så er det vel grenser på hva man takler?

Miriam ting

10.11.2015 kl.12:47

Tror nok det ligger mye i det ordtaket.

Man må jo gi plass til å både sørge og være sterk på en og samme gang, å det tror jeg dere klarer bra. Ønsker dere en lysere framtid i møte <3

Ida

10.11.2015 kl.13:04

Hei missmommy.blogg.no: Takk, ja er mange tanker i hodet som trenger å komme ut. Ja, hvem vet, det er vel en grunn til at man får de hendelsene man får i løpet av livet, uansett om det er gode eller vonde? Takk for de gode tankene, det varmer veldig !

Ida

10.11.2015 kl.13:04

Hei Mittfamilieliv: Ja, ikke sant..

Ida

10.11.2015 kl.13:07

Hei Miriam ting: Takk for det <3

Miriam ting

10.11.2015 kl.13:08

Versegod <3

Ida

10.11.2015 kl.13:09

Miriam ting: <3

missmommy.blogg.no

10.11.2015 kl.14:26

<3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits