Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Når fremtiden plutselig snur

Framtiden var så godt som planlagt. I slutten av Januar, begynnelsen av Februar skulle jeg og min samboer sitte der som lykkelige foreldre til en liten prinsesse.Vårt aller første barn. Foreldre har vi allerede blitt, men vi sitter ikke her lykkelige. Vi sitter her bitter, sint, skuffet og nedfor. Vi sitter med mange spørsmål som vi aldri vil få svar på. Vi sitter her som foreldre til en Engel.  

 

Vi hadde sånn smått begynt å kjøpe inn utstyr til den lille som skulle komme. Barnevogn hadde vi akkurat bestemt oss for, men den rakk vi aldri å bestille, for hun ville ikke trenge den lengre. Jeg skulle bestille seng noen dager senere, men den ville bare stått tom. Vi skulle hente hjem min gamle vugge, fra da jeg var liten. Den står fremdeles der den stod før. Der vil den stå, til det en dag blir bruk for den igjen. Hun har sin egen vugge nå. Den skal hun ha til evig tid..


Nettsiden 
 

 

Hvordan vi ville bli som foreldre hadde vi også sett for oss. Men nå vil vi aldri få vite om vi hadde rett. Vi vil aldri bli de samme foreldrene en gang til. For vi er ikke de samme personene lenger. Når fremtiden endret seg, endret den oss også. Vi er ikke de samme lenger, og det vil vi aldri bli. Vi har fått en opplevelse som har endret oss. Om det er for det gode eller dårlige, det vet jeg ikke enda. Det må dem som kjenner oss svare på. Men det er ikke sikkert de ser det enda.

 

Det er ikke lett å snu om tankegangen, når en fremtid du så for deg. Plutselig brått ble revet bort. Det å innse at ingen av planene dine blir noe av, er vanskelig å ta inn over seg. Jeg klarer ikke enda, å akseptere hva som skjedde. Jeg vil ikke skjønne at jeg har fått en annen fremtid, for jeg ser den ikke for meg enda.  Når livet plutselig snur, er det vanskelig å henge med i svingene. 


Fremtiden lå for mine hender, nå er den tatt fra meg

 

#fremtid #barnevogn #emmaljunga #planer #småføttersetterdypespor #mamma #mammablogg #englemamma #blogg #sorg 

4 kommentarer

Mittfamilieliv

12.11.2015 kl.12:12

Sender deg en god klem. Ord blir så fattige. Spesielt siden jeg selv venter en liten gutt i januar og var nære ved å miste han. Det kunne skjedd oss. Det kan skje hvem som helst. Livet er uretferdig <3

Ida

12.11.2015 kl.13:30

Mittfamilieliv: Takk for klemmen! Ja, dessverre så er livet så brutal og urettferdig! Kos deg masse den siste tiden din. Ikke lenge igjen <3

Maya Izabella

25.11.2015 kl.15:43

ingen ord kan beskrive min medfølelse for dere... bare hold ut og vær sterke til å komme over dette... Det er utrolig trist, sender mine beste tanker og klem til dere...

Men jeg er sikker på at dere vil få muligheten til å vite hvordan dere vil bli som foreldre.. bare gi det litt tid...

tenker på dere <3

Ida

25.11.2015 kl.16:24

Maya Izabella: Takk. Komme over det kommer vi nok aldri, men det vil forhåpentligvis bli lettere å leve med... Og ja, en dag får vi finne det ut :)
Takk for tankene <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits