Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Jeg savner...

Jeg savner å gå rundt med et voksende menneske i magen min. Jeg savner å måtte gå på do støtt og stadig. Jeg savner å føle meg som en stappet pølse. Jeg savnet å bestandig være sulten. Jeg savner å ikke kunne gå langt. Jeg savner å ikke kunne spise eller fordra all mat. Jeg savner gleden. Jeg savner følelsene. Jeg savner hennes bevegelser. Jeg savner å gå gravid. Jeg savner Ingrid Johanne.

 

Ja, det kan være ufattelig slitsomt og tungt til tider, med å være både kvalm og trøtt. Men det er jo bare for en liten stund. Du får verdens beste premie etterpå. Som regel. Til tider var jeg utrulig lei, ville bare bli ferdig meg graviditeten. Få henne ut. Nå, savner jeg alt. Hadde gjort hva som helst for å være gravid igjen. Å ser virkelig frem til jeg bil det en gang til.  Håper og trur det ikke er lenge til neste gang. 

 

Hver dag prøver jeg å huske hvordan det var. Men hukommelsen er svekket. Jeg klarer ikke ta inn over meg hvordan alt føltes. Det er trist. Tankene om at jeg enda skulle ha vært gravid. Større, tyngre, mer gravid. 

 

Det er tungt å tenke på at jeg ikke lengre er gravid. Det er tungt å se andre som er gravide, like langt som jeg var. Det er tungt å se alle som forteller de er gravide. Det er tungt å se barn med sine foreldre. Det er sårt, og en stadig påminnelse at jeg får aldri en sånn opplevelse med min Ingrid. Men det går greit. Det er noe som jeg må leve med. Men jeg er takknemlig for at jeg fikk den tiden vi fikk med henne. Av og til er det bare ikke nok... 


Tenk alle vi som er velsignet med å få bære barn! Største æren i verden som finnes ♥

 

#gravid #englemamma #mamma #mammablogg #blogg #livet #savn #følelser #glede #sorgen 

2 kommentarer

Inger lisbeth

16.11.2015 kl.20:56

Ida

16.11.2015 kl.21:34

<3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits