Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Skulle ønske det var noe vi kunne gjøreDet er mange som sier til oss "Skulle ønske vi kunne gjøre noe for dere". Men da må jeg si. Dere gjør noe for oss allerede. Dere er her for oss. Dere viser at dere bryr dere, tenker på oss og ønsker vi skal ha det godt. Det er mer enn nok, og noe mer ber vi ikke om heller. For den hjelpen vi trenger. Det er nemlig alle dere som står langs veien vår, opp fra denne dritten. Når vi er i de bratteste bakkene, er dere der for å gå oss det siste pushet for å komme frem.

Vi er fullstendig klar over at ingen kan ta over sorgen for oss. Og ikke ønsker vi at noen skal ta den heller, for vi unner ingen dette. Vi vet at det ikke går an å få Ingrid tilbake. Men vi vet vi har en lang kamp foran oss, for å komme nærmest mulig de personene vi en gang var, selv om vi aldri blir de samme. Å da trenger vi noen til å heie på oss de dagene som er for tøffe.Det er der dere kommer inn. 

 

Når noen rundt deg har det vondt. Så er det viktigste du kan gjøre å vise at du er der for dem. Eksempler kan være å sende de et hjerte, gi dem en klem, et smil eller så trenger du ikke å si noe som helst. Det er ingen som forventer lange taler fra dere, for det finnes ingen ord. Dere trenger ikke gjøre store oppgaver, for der er ikke noe å gjøre. 

 

Husk! Dere får aldri føle på tanken at dere ikke gjør nok. For den viktigste jobber gjør dere allerede. Dere er tilstede for dem som trenger det. Å vise kjærlighet, sympati og medfølelse er det viktigste!

 

Klem fra en englemamma som føler dere gjør alt dere skal gjøre ♥

 

#kjærlighet #sympati #medfølelse #samhold #tilstedeværelse #sorg #depresjon #mammablogg #blogg 

 

4 kommentarer

missmommy.blogg.no

17.11.2015 kl.10:25

Så vakkert skrevet! Det er en flott egenskap å ha etter de dere har vært gjennom! Mange har nok med seg selv men det at du klarer å formidle at du setter pris på all hjelp og støtte , sier mye om deg;) du er fantastisk:)

Ida

17.11.2015 kl.11:31

missmommy.blogg.no: Tusen takk for denne hyggelige tilbakemeldingen! Setter utrulig pris på det:)

Ha en fin dag ! <3

missmommy.blogg.no

17.11.2015 kl.11:45

Takk i lige måde!:)

17.11.2015 kl.20:35

<3 <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits