Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Å gjøre en forskjell

Jeg kan ikke poengtere nok hvor viktig det er å finne seg et yrke som en føler seg hjemme i og elsker. Viss du har en lidenskap for hva du gjør, vil du som regel gjøre en god jobb. 

I enkelte yrker må en også gi mye av seg selv og det å gjøre en forskjell kan ha mye å si.

 

Jeg har veldig lyst til å skryte av den flotte jordmoren som tok i mot Ingrid Johanne. Hun klarte å skape en så god opplevelse som var over hodet mulig i den situasjonen vi var i. Hun var rolig og avslappet, samtidig som hun viste følelsene sine. Hun viste at hun syntes dette var utrulig trist og at dette gikk inn på henne også. 

 

Når Ingrid var kommer ut, og pakket inn i et teppe for å ikke fryse la jordmoren henne på brystet mitt.Hun bare forklarte at hun ville komme inn ved jevne mellomrom for å sjekke meg. Ellers fikk vi ro og stillhet mens vi var der med Ingrid. Den siste timen vi fikk med henne, var rolig og stille. Vi fikk la den lille datteren vår dø i ro og stillhet. Med et rom fylt av kjærlighet, og et rom fylt med sorg. Vår datter fikk en verdig avslutning på det korte livet sitt... Jordmoren vår gjorde de triste omstendighetene så verdig som over hodet mulig.

 

Jordmoren vi fikk er et utrulig flott menneske og gjorde en forskjell for oss. Hun var der for oss under hele oppholdet vårt på sykehuset. Hun viste hele seg, hun viste følelser. Og det var godt, det viste oss at hun var et menneske. Hun viste oss at hun brydde seg. I tillegg hadde hun opplevd det samme, å miste barnet sitt. Så hun forebrettet oss på hvordan hverdagen kom til å bli. Og samtidig viste hun hvordan vi hadde det.  Jeg håper og ber om å få henne neste gang jeg skal føde. Det som er så synd, er at hun kun var en vikar, og jeg vet ikke hvor hun er neste gang.

Å gjøre en forskjell kan ha stor betydning!


#pasient #jordmor #medmenneskelig #følelser #forskjell #mamma #mammablogg #blogg #englemamma
  

2 kommentarer

Maya Izabella

01.12.2015 kl.09:22

Kanskje du kunne be om hennes kontakt opplysninger, elr bli bedre kjent m henne via sosial medier, slik som FB, og da vet du hvor hun er neste gang... Alltid fint å ha en person som du føler deg trygg med...

Fint, og rørende innlegg, takk for at du delte <3, sender mine beste tanker og klem til deg og dine.

Ida

02.12.2015 kl.08:34

Maya Izabella: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits