Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

TårerHver dag tenker jeg, hver dag sørger jeg. Hver dag bygger denne sorgen seg mer og mer opp til det en dag blir nok.

 

I alle oss mennesker er det en grense for hva vi klarer å takle og holde inni oss. Når denne grensen nås, må vi få det overflødige ut. Hvordan vi får det ut varierer fra person til person. Hos meg kommer det i tårer. Etter dager med å holde følelsene inne blir jeg sliten og utmattet. Klarer ikke holde tilbake. Da kan det å se bilder av henne eller høre på en sang som minner meg om henne være nok. Jeg knekker sammen, og der komme tårene. Mine følelser som nå kommer ut.

 

Tårer, er en veske som jeg virkelig har sett mye til i det siste. Jeg har aldri vært en person som har tatt lett til tårene. Ikke som jeg kan huske. Men nå, etter dette. Kommer de lettere enn jeg liker.  Jeg liker ikke å gråte. Det er vått, slitsomt og trist. Samtidig er det også godt å gråte. Jeg føler meg lettere og sterkere. Klar for å stå oppreist igjen.

 

Jeg må nok bare venne meg til at disse dråpene vil komme gjennom store deler av livet mitt. Men avstanden mellom hver gang vil gradvis øke. Det vil alltid være tunge dager, men der vil jeg gradvis bli sterkere. Vil klare å holde mer og mer før det renner over. Gradvis vil jeg bli sterkere. Helt til den dagen kommer og jeg skal reise etter henne. 

 

#tårer #gråte #gråter #sorg #styrke #følelser #hjertesorg #himmelskatt #mamma #englemamma #mammablogg #blogg #liveterurettferdig #gradvis 

 

5 kommentarer

miamisweety

19.11.2015 kl.19:45

Du er ikke alene, kjære venn <3

Jeg sørger hver dag over min lille skapning også.

Hold ut! <3

Ida

19.11.2015 kl.22:23

Hei miamisweety: Nei, dessverre så er jeg ikke alene. Er mange som dessverre har det slik <3
Sender en god klem til deg !

Takk, holder så godt jeg kan<3

miamisweety

19.11.2015 kl.22:30

<3 <3 <3

missmommy.blogg.no

19.11.2015 kl.22:30

<3 tenker på deig alle som Har opplevd dette! Stor hjerteklem<3

Ida

19.11.2015 kl.22:31

missmommy.blogg.no: <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits