Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Tiden gikk, men jeg stod stille

Natt til i går var det 6 uker siden lille Ingrid Johanne kom til verden. Noe som vil si at det om 2 uker ca, er 2 måneder siden alt sammen. Tiden har gått alt for fort. For meg føles det ikke så lenge siden. Synes vi nettopp kom inn i oktober måned. Men nå er november snart over. Det er snart bare 1 måned til jul. Hvor ble det av tiden og dagene? Tiden går, men det føles som at jeg står igjen noen ganger. Men når vi kommer i desember, vil det si at vi begynner å nærme oss termindatoen enda mer. En dato som skulle bli spesiell, blir nå bare et vondt minne om en tid og minner som aldri ble.

 

Denne uke har jeg også startet å jobbe litt. Etter å hatt dårlig samvittighet for å være hjemme de siste ukene, på grunn av at jeg følte jeg ikke hadde noe å gjøre der. I tillegg til at jeg bare gikk hjemme å ventet på at Alexander skulle komme hjem. Tankene mine vil bestandig være der. Uansett hvor jeg, hjemme eller på jobb. Da kunne jeg like så godt prøve meg på jobb igjen. I arbeidslivet må jeg tilbake en dag uansett, for livet må dessverre gå videre. 

 

Jeg jobber som sagt i en barnehage, for de av dere som ikke har fått det med dere. Med de minste barna som regel. Verdens beste yrke har jeg. Det har vært tungt å komme tilbake. Alt var som før, personalet og barna. Verden har gått videre der, mens jeg har vært i min egen lille boble. Men, det har vært godt. Ha noe å fokusere på om dagene, se andre mennesker og prate med dem. Dagene blir litt mer meningsfylt da. Samtidig føler jeg at jeg gjør noe nyttig igjen. 

 

Det er rart å innse at vi faktisk går videre. Vi lever livene våre, uten henne. Nesten som om ingenting har skjedd. Men noe har skjedd, noe som har forandret mange mennesker, på godt og vondt. Men livet går faktisk videre. Vi klarer oss, har det fint. Livet går videre, selv om jeg ikke liker å innrømme det. Men det må dessverre gå videre. Vi må gå videre på vår vei. Uten henne ved vår side, kun i hjerte.

 
"I mange dager vi har gått og gått, men enda ikke halvveis på vår vei"

 

 

 

#blogg #mammablogg #sorg #sorgen #gåvidere #tatilbakehverdagen #englemamma 

 

6 kommentarer

Kaja Syse Jalland

21.11.2015 kl.09:57

Så sterk du er! Lykke til. God helg :)

utrolignok

21.11.2015 kl.10:02

Dette var en god tekst :-D Stå på du er stert. Ta vare på deg selv :D

Ønsker deg en riktig god lørdag :)

Nina Maria

21.11.2015 kl.11:40

Sterkt å lese. Heier på deg <3

Ida

21.11.2015 kl.20:56

Kaja Syse Jalland: Takk for det! God helg til deg å :-)

Ida

21.11.2015 kl.20:57

utrolignok: Takk for det :-) Prøver så godt jeg kan :-)

God lørdag til deg å :-)

Ida

21.11.2015 kl.21:00

Nina Maria: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits