Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Livet ditt - En selvfølge?

Hvor mange av dere tar livet som en selvfølge? At alt dere eier og har på grunn av at dere jobber hardt er en selvfølge. At deres venner og familie er friske og raske? Vi liker kanskje ikke å innrømme det. Men mange av oss tar kanskje lett på livet og tar mye som en selvfølge. Men selvfølgelig, ikke alle!

 

Jeg var en av dem . Jeg tok det som en selvfølge at siden jeg var kommet over uke 20 og de ikke kunne se noe galt med henne, så ville alt gå bra. Jeg ville få en frisk liten prinsesse som jeg skulle få lov til å se vokse opp. Ta sine første skritt, sitt første ord. Barnehage og skole. Stifte seg familie. Jeg tok det som en selvfølge at vi skulle sitte her som lykkelige foreldre i slutten av Januar 2016... Så naiv kan en være. Så feil kan en ta. Et større slag i tryne i møte med det virkelig livet har jeg aldri vært borti. 

 

Realiteten er vond og brutal. Men fakta er, ingen ting i livet ditt er en selvfølge og det vet universet. Det er ikke en selvfølge at du kan kjøre rundt i den dyreste bilen. Har det fineste og største huset. Får gode karakterer på skolen på grunn av at du har jobbet hardt.  Har et lykkelig familieliv.At du får lov til å bære frem barnet i magen din. At du får oppleve det vokse opp. Ja, noen har det, men der er mange som har det helt motsatt også. Og vet hvordan livet virkelig kan være, på godt og vondt...

 

Dessverre fikk vi en litt for brutal påminnelse på hvordan verden og livet egentlig er. Hvor lett livet kan snu. Den kan være tøff, urettferdig og brutal.  Men det har lært meg til å sette mer pris på det jeg allerede har. Min familie, venner, samboer, de er friske og raske. Det faktum at vi har et tak over hodet og har råd til å betale for det. Vi har masse mat i fryseren vår. Klær og sko i skapene. Vi har råd til å kjøpe oss materielle ting viss vi ønsker det. Jeg får lov å våkne om morgenen. Jeg får lov å se min samboer våkne på morgenen. Vi er heldige, men det er ingen selvfølge at vi vil være heldige for alltid.

 

Sett pris på at du får se neste dags solskinn, for det er ingen selvfølge! 

#livet #realiteten #urettferdig #brutal #tøff #blogg #mammablogg #englemamma #mamma 

 

 
 

 

 

4 kommentarer

22.11.2015 kl.11:47

Veldig fint skrevet! Det er synd at det må et brutalt slag i trynet til for at vi skal klare å se alt det fine i livet, og sette pris på det.

Ida

22.11.2015 kl.14:01

Anonym: <3

Ida

22.11.2015 kl.14:03

Hei Sandra: Takk for at du synes det... Ja det er veldig synd. Vi har det alt for godt, så vi glemmer å sette pris på det vi har..

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits