Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Hva om , dersom at?

Jeg prøver så godt jeg kan å ikke la enkelte tanker ta over hodet mitt. Tanker som gjør enkelte dager ekstra tunge og vonde. Tanker som vekker frem følelser jeg har prøvd å legge litt på avstand. Tanker som gjør meg sliten og utmattet. Tanker som gjør vondt i hele kroppen. Tanker som skremmer meg.

 

Vi vet alle at det ikke hjelper å være etterpåklok. Det hjelper meg ikke å tenke på hva som kunne ha skjedd hvis legen hadde hørt på oss, hvis de hadde prøvd. Hva utfallet hadde blitt. Det kunne ha blitt det samme. Men det kunne hendt vi fremdeles hadde hatt henne her med oss. Vokst seg sterkere og større. Hun kunne fremdeles vært i livet. Men det får vi aldri vite. Det gnager på sjelen min. At en person kan velge hvem som skal få en sjanse i livet og ikke, gjør vondt. At en person skal bestemme over et annens liv, og ikke den selv, det forstår jeg ikke. Hva om, dersom at? 

 

Men, jeg er bare et menneske. Og av og til slipper jeg tankene til. Selv om jeg egentlig ikke vil tenke de. For det gjør vondt å ikke vite. Vi er nysgjerrige av naturen, så når vi ikke vet, tenker vi. Jeg vet det ikke er til noen nytte. For det vil ikke hjelpe. Det er for sent. Alt er for sent. 

 

♥Hun er her, men hun er ikke her. Hun kan se oss, men vi kan ikke se henne. Hun er en engel og passer på oss♥

 


♥Her har dere min nydelige lille engel. Fremdeles i livet. Så tapper, så sterk. Så vakker. Bare våres ♥

 

#baby #nyfødt #engel #mamma #englemamma #mammablogg #blogg 

2 kommentarer

Constanza Marcela

23.11.2015 kl.12:21

Rørende og trist å lese. Sender en varm klem < 3

Ida

23.11.2015 kl.12:22

Constanza Marcela: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits