Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

En forskrudd verden

For meg som er en mamma som har mistet barnet sitt. Så har det blitt ekstra sårt å tenke over at det finnes så mange barn i verden som ikke har det godt. Som har foreldre som ikke er der for barna sine. Ikke gir dem den oppmerksomheten de trenger. Prioriterer sine egne behov og lyster . Selvfølgelig er det ikke bare meg som synes dette er sårt. Men dette er noe som jeg har tenkt ekstra mye på i det siste, og nå ville jeg dele mine tanker med dere.

Det som er sårt, er at det finnes mange kvinner og menn som sliter med å få barn av ulike grunner. Og mange av dem vil heller aldri få barn selv. De sitter med en enorm trang for å gi kjærlighet til barn. Men så får de ikke det. Ja, selvfølgelig, der finnes også mange barn som trenger å adopteres, men det er ikke bestandig det samme. Og ikke er det like lett heller og prosessen kan være lang. Ikke at jeg skal gå noe mer inn på det... Så er det de, som aldri hadde tenkt til å få seg barn, men får det. De som ønsker barn så sårt får ikke, mens de som ikke ønsker får. Hvor er logikken der? Og selvfølgelig jeg mener ikke at det er noe galt i at de som ikke har ønsket barn får barn.

Elektronikken er dessverre med på å ta våres oppmerksomhet vekk fra barna våre. Mens barna leker, finner vi frem mobilen, PC eller nettbrettet for å logge oss inn på alle slags nettsider for å kommunisere med en annen verden. Hvor mange ganger trur dere barne deres har søkt kontakt med dere, bare mens dere logget dere inn? Hva tror dere barna føler, når de ser at Internet er mer spennende enn dem? Hva tror dere de lærer av det? 

Foreldre som stadig vekk sender barna til besteforeldre for selv kunne ha litt tid for seg selv, gjøre som de selv vil. Ja, selvfølgelig er det lov og det er viktig å kunne få litt tid for seg selv og viktig at barna får vært med besteforeldrene sine . MEN! Der finnes dessverre foreldre som kan finne på å gjøre dette både 2 og 3 helger på rad bare for å kunne dra på fest eller andre utflukter. Inni her er det generelt unge foreldre jeg sikter til (Selvfølgelig, det er ikke  alle). Er det greit da? Når du først har bestemt deg for å fullføre graviditeten. Så har du sagt ja til å ta vare på et menneske i ca. 16 - 18 år fremover.  Hva er da vitsen med å få et barn, for så sette det hos besteforeldrene i tid og utid? 

Det skjærer i hjertet mitt med å tenke på at det finnes foreldre som slår og skader barna sine. Enda verre, missbruker dem. Hvilket menneske kan finne på å skadet sitt eget barn, eller barn generelt? De som er helt uskyldige, blir merket for livet....

Ja, det kan godt hende jeg tråkker noen på tærne og det kan hende jeg sikkert ikke har all fakta på bordet.Det kan hende jeg er usaklig og satt ting litt på spissen. Men, er dere ikke enig i at slik er det faktisk? Heldigvis, så finnes det også mange fantastiske foreldre der ute, som virkelig er der for barna sine så godt som de kan. Gir dem den kjærligheten de behøver og er gode rollemodeller for barna sine. Men der finnes også mange som burde gå noen ekstra runder med seg selv. 

 

En liten utblåsning fra meg en fredagskveld! 

8 kommentarer

Linn Therese Dagsland

27.11.2015 kl.21:13

Kjære skjønne, fine du! Jeg håper du har det bra for tiden <3 Og så vil jeg ønske deg en fantastisk helg og fredagskveld!

Ida

27.11.2015 kl.21:39

Linn Therese Dagsland: Jo,jeg har det bra på en måte. Takk som spør! Takk i lige måde <3

Ann-Kristin

27.11.2015 kl.21:40

Fine, fantastiske og reflekterte du:)

Ida

27.11.2015 kl.21:46

Ann: Takk for at du synes det :-)

Ann-Kristin

27.11.2015 kl.21:47

Hvordan går det med deg idag? Jeg blir så trist og lei meg når jeg leser om det dere måtte oppleve.

Ida

27.11.2015 kl.21:49

Ann: Det går på en måte bra. Livet må dessverre gå videre, om vi vil eller ikke. Det går opp og det går ned. Sorgen er tung å bære, men sammen er vi sterke! Takk som spør :-)

Ann-Kristin

27.11.2015 kl.21:52

Fikk dere konstatert rett termin og hvor mange uker barnet var?

Ida

27.11.2015 kl.22:04

Ann: Tenker du på etter når hun var født, så har vi ikke fått det fra noen leger eller sånt? Det eneste vi vet er at etter min mens termin som var 22 januar, var hun ca 24 - 25 uker. Etter UL - termin som var 9 februar så var hun 22+4 uker.
Etter lengden hennes og hvor utviklet hun var, så tilsvarer hun rundt 24 - 25 uker. I tillegg har min mor vist bilde av henne til en som har jobbet på en gynekologisk avdeling ved et annet sykehus. Denne personen har da sett mange foster i forskjellige uker, og hun var veldig tydelig på at hun var eldre enn det UL - termin sa...

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits