Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Når julen blir trist...

Når det å se på julekalender og høre på julesanger blir trist og du har mest lyst til å gråte. Da er det ikke greit. Jeg har sagt til meg selv at jeg skal prøve å kose meg i dagene frem til jul og i selve julen. Men det er vanskelig. Alt vekker vonde tanker og drømmer som jeg hadde for tiden fremover. Drømmer som nå bare forblir drømmer. 

 

Helt siden jeg fant ut at jeg var gravid i vår gledet jeg meg til jul. Dette skulle bli min og samboerens siste jul hver for oss. Neste jul skulle vi feire den for første gang sammen, som en familie. Med en liten Ingrid Johanne som nesten skulle vært 1 år. Slik blir det ikke, slik blir det aldri. Jeg har bestandig elsket å pakke inn julegavene og gjøre litt ekstra med dem... I år føles det bare som et tiltak. Jeg føler ingen kos med det lenger. 

 

Julen er en tid som tilbringes med familien og de man er glad i. Derfor blir den ekstra tung og sårbar når de kjære ikke er blant oss lenger. Ikke på den måten som vi ønsker... Men jeg prøver så godt jeg kan. Det skal bli en fin jul, på en måte... Jeg har det bra, på en måte...

 

God kveld alle leserne mine og god helg ♥

 #englemamma #mamma #mammablogg #blogg 

4 kommentarer

Tina

04.12.2015 kl.22:05

Håper du får kost deg i julen! Jeg har en pågående konkurranse på bloggen min som kanskje kan glede litt:)

hmls

05.12.2015 kl.14:14

du får kose deg i juln det fortjener du

Ine

20.12.2015 kl.13:37

Hei!

Utruli tøft å lese bloggen din om tapet dokkers.. Syns du e utrulig tøff, å syns dokker fortjene svar på koffer ting ble som dæm ble... Har sjøl en søster som fødte i akkurat uke 23, å ho overlevde.. Varme tanka til dokker :)

Ida

20.12.2015 kl.15:14

Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits