Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Et barn vi ventet - En engel vi fikk

I dag er det faktisk to måneder siden jeg ble mamma for aller første gang. For to måneder siden startet fødselen så alt for tidlig. For to måneder siden gikk alt som kunne gå galt - galt! For to måneder siden gikk livet mitt i grus, og jeg kjemper stadig en kamp for å lære meg å leve med dette. 

 

To måneder er gått siden du kom til verden. To måneder er gått siden du like fort dro fra oss. Jeg har det fremdeles like vondt. Det blir ikke noe bedre eller verre. Det vil bestandig gjøre like vondt. Selv om det går 20 år til, vil smertene mine være like vonde. Det eneste jeg kan gjøre er å lære meg å takle dette, slik at jeg kan fungere på en noenlunde normal måte. Jeg tar en dag av gangen. Et minutt av gangen. Et sekund av gangen. Jeg tar det i mitt tempo. Gjør som jeg selv vil.

Det har vært noen tunge og tøffe to måneder. Men jeg har kjempet meg gjennom dem, lært meg selv bedre å kjenne. Funnet en styrke i meg selv som jeg ikke ante eksisterte. Men den styrken trenger jeg for å komme meg gjennom dagene. Ingen dager er like og ingen dager er lette. Det dukker fremdeles opp minner om deg, minner som gjør noen dager ekstra vanskelige. Jeg har fremdeles mange tøffe måneder og år framfor meg.

 

Nå er det heller ikke lenge tinge vi nærmer oss da du egentlig skulle komme I slutten av januar er termin. Tiden jeg og alle andre skulle sitte spente og vente på at det store skulle skje. Vente på at du endelig skulle komme ut til oss. Være med oss i flere år. Vi skulle bli en familie. Lage egne minner og tradisjoner. Alt skulle bli så bra...

Jeg savner deg like mye i dag som jeg gjorde da du dro. Jeg kommer alltid til å savne deg. Lengte etter deg, til vi en dag skal møtes igjen. Min kjære datter, jeg elsker deg uendelig høyt. Skulle ønske du fremdeles var blant oss. Mamma elsker deg. Min himmelskatt, min engel ♥

Én kommentar

En mann

08.12.2015 kl.15:43

Opplevde det samme for 6 år siden. Jeg er død innvendig. Selv etter å ha fått 2 barn så er jeg tom. De gir meg mye kjærlighet og jeg klemmer de nesten i stykker, men tomheten etter min første, Maximillian er stor. Kommer aldri til å bli den samme igjen.

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits