Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

På et eller annet tidspunkt må vi leve igjenI går var jeg på julebord. Det er første gangen på lenge at jeg er ute på byen etter at jeg ble gravid.Jeg var veldig i tvil på om jeg skulle dra. Hadde egentlig ikke hode og kroppen med meg i går. Var nede på bunn. Men etter å ha hatt noen sammenbrudd og sovet litt, bestemte jeg meg for å finne fram finstasen, fikse håret og sminke ansiktet litt. Tenkte at jeg kunne hvert fall prøve. Jeg hadde jo sagt at jeg i alle fall skulle komme å spise sammen med dem, så da skulle jeg det. Da kunne jeg heller dra hjem etter det. Men jeg ble faktisk der en god stund. Tok meg faktisk et glass med litt rødt i også. Koste meg og glemte hva som hadde skjedd for en kveld.

 

Jeg føler på kroppen at jeg virkelig trengte en kveld som i går. Det gjorde godt. En kveld sammen med mine flotte kolleger, god mat og drikke. God stemning og latter. Det er viktig å komme seg ut også tenker jeg. Få hode inn i andre tanker. Leve litt igjen, kose seg. Viss man er klar for det vel og merke. Jeg har vært slik etter vi mistet Ingrid, at det er bedre å hoppe i det og bli ferdig, enn å utsette og utsette. For meg har det vært det riktige. Prøve å være hjemme hos oss selv så fort som mulig. Snakke om begravelse og planlegging så fort som mulig. Gjøre alt selv. Vi alle er forskjellige og har forskjellige prosesser i sorgen. 

 

På et eller annet tidspunkt så må livet gå videre. Om jeg vil det eller ikke. Ingrid ønsker også at vi skal leve livene våre. Ikke la sorgen over henne ødelegge for oss. Vi må komme oss opp og ut. Gjøre ting som vi gjorde før. Det betyr ikke at vi har glemt henne. Ikke er lei oss lenger, for det vil vi være for bestandig. Men hva tjener vi eller hun på at vi stenger oss inne. Vi taper på det. Vi mister oss selv. Ingrid vil at mammaen og pappaen hennes skal ha det så godt som overhodet mulig i en slik situasjon. Og vi vil ikke skuffe henne. Håper alle dere også hadde en fin kveld i går. Så vil jeg ønske dere en god 3 søndag i advent ♥

 

2 kommentarer

Prinsesseverden

13.12.2015 kl.20:23

Du fortjente det nok! :)) Og så fin du var :)

Ida

13.12.2015 kl.20:54

Prinsesseverden: Takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits