Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Dagen før dagen

I dag er det dagen før dagen. Det er selveste lillejulaften. Dagen da alle skal være spente og glade for morgendagen. Dagen en skal kose seg sammen med familie og tradisjoner som bringer fram julestemningen. I år har jeg ingen julestemning i det hele tatt. Jeg har ingenting å glede meg over i år. Tradisjonene blir ikke som de skal. Ingenting blir som det skal bli denne julen. Ingenting!

 

Helt siden i mai. Da to streker lyste mot meg, og jeg innså at jeg var gravid. At vi skulle ha vårt første barn. Vi skulle bli en familie. At denne julen skulle jeg bære på et barn som om kort tid skulle endelig få se dagens lys. At 2015 skulle være det siste året vi bare hadde oss selv å tenke på. Dette skulle bli den siste julen hver for oss. Jeg gledet meg sånn til å være gravid i julen. Høygravid enda til...

 

Jeg føler ingen glede i meg. Men en stor klump med smerte, som har vokst seg større og større helt siden starten av desember. Nå begynner den klumpen å bli så stor at den er på randen av å sprekke. Jeg kjenner den i magen. Jeg kjenner den i halsen. Den kveler meg nesten. Å jeg vet snart ikke hvor lenge jeg klarer å holde den klumpen i sjakk uten at den sprekker. Jeg har så lyst til å gråte. Men jeg klarer ikke å få ut noen tårer. Jeg har lyst til å skrike så høyt jeg bare klarer. Men jeg får ikke noen ord ut. Julen i år kommer til å bli så utrolig tung på så mange måter. Og grunner som dere ikke en gang vet om. Men grunner som er med på å gjøre alt så mye tyngre og vanskeligere. 

 

Akkurat nå føler jeg aller mest for å bare pakke vekk all julepynten. Glemme julen helt og holdent. Vil ikke vite av den. Hoppe over den i år, i håp om at neste år kanskje blir litt lettere. Jeg ønsker virkelig ikke å feire jul i år. Hele desember har bare vært et mas føler jeg. Alt som jeg elsket med desember og tiden før jul har jeg følt bare har vært et ork og tiltak. Jeg skulle sånn ønske at alt hadde vært annerledes. At jeg hadde vært lykkelig og glad..  Men det er jeg ikke.

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits