Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

2.juledag !

Hei alle sammen og en riktig god jul!

 

Håper alle sammen hadde en rolig og hyggelig jul. Jeg selv hadde en fin jul, ikke slik som jeg hadde tenk meg naturligvis. Men vi kom oss igjennom den på en måte. Dagene før julaften var ekstremt tunge. Og lillejulaften var den tyngste. Humøret var helt på bunn. Hodet og tankene mine var ute på kjøre.

Tankene om at hun ikke skulle være i magen min på julaften slik som vi hadde planlagt hun skulle være. Var så vondt at jeg klarte ikke fungere ordentlig. Hun skulle enda ha kost seg i magen min med julegodt og julemat, mens jeg og Alexander lå på vær vår side i sofaen. Fulgte med på Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen. Det var det vi hadde drømt om for denne julen. Men slik ble det ikke. Ikke nå, ikke denne gangen, ikke med henne. 

Men hun var med oss i ånden. Det er jeg sikker på. Hun gav oss styrke til å komme oss igjennom julaften. Styrke til å kose oss, le og sette pris på dagen vi fikk sammen. Julen er en tid vi skal tilbringe med familien og vennene våre. Tiden som oser av kjærlighet, glede og omtanke. Det er en tid som minner oss om de som ikke er blant oss lenger. Både de som aldri fikk oppleve et liv og de som har levd et langt lengre liv. 

Neste jul trur jeg ikke blir noe lettere. Da skulle hun faktisk vært ute blant oss. Hun skulle ha feiret sin aller første jul. Vi skulle vært en ekstra ved boret. Det skulle vært en ekstra som skulle åpne pakker. Jeg og Alexander skulle ha sydd sammen våre tradisjoner til vår tradisjon. Vi skulle få oppleve julen slik som alle andre foreldre. Julen er for barna. 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits