Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Følelser som tar overhånd!

Jeg er sint på universet som valgte å ta fra meg datteren min før jeg rakk å bli ordentlig kjent med henne. Før jeg fikk lære henne å kjenne. Hvorfor ville universet ta fra meg mitt barn? Hvorfor meg? Det finnes så mange kvinner i verden som får barn, men ikke tar seg av dem, velger sitt eget beste framfor barnet sitt. Så finnes det så mange kvinner i verden som skulle gjort hva som helst for å få seg et barn. Gjort hva som helst for å bli gravid.  Kvinner som har så mye kjærlighet i seg som de så inderlig skulle fått ut. Men i mange tilfeller får de ikke det? Hvorfor skal alt være så urettferdig? Jeg er å sint på legen som tok i mot oss. Som ikke hørte på oss. Å nå prøver de å bagatellisere alt.

 

Jeg er skuffet på meg selv. Skuffet når jeg lar meg selv falle sammen. Skuffet når jeg ikke klarer å holde meg oppe på toppen. Skuffet når jeg ikke klarer å være sterk lenger. Stenger meg inne. Jeg vet hun ikke ønsker at jeg skal ha det slik. Men av og til klarer jeg ikke å la vær. Sorgen blir for tung og jeg klarer ikke å bære den lenger. I tillegg er jeg skuffet over kroppen min som ikke klarte å gjøre jobben sin. Som sviktet meg. Kroppen min klarte ikke å gjøre den jobben en hver kvinne er født til.

 

Jeg er redd for at det skal skje igjen. At uansett om jeg får ekstra kontroller og oppfølging, så går det galt igjen. Når det først har hendt en gang, så er det ingen som sier at det ikke skjer igjen. For det gjør det faktisk. Det finnes dessverre foreldre som har mistet både 2,3 og 5 ganger. Det er ingenting som tilsier at jeg ikke kan være en av de også. 

 

Etter en fødsel føler man seg normalt tom. Du har tross alt blitt vant til å bære på et barn inni magen din. Du blir vant til at et menneske deler din kropp. Når barnet da er født føler du deg tom, rar innvendig. Men som regel etter en fødsel så får du ha barnet ditt med deg. Tomhetsfølelsen blir dekket av noe annet. Ikke bare er magen min tom nå, men armene mine er også tomme. Et tomrom i hjertet mitt som aldri helt vil bli fullt opp. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits