Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

2015 - Året vi fikk låne en engelDet er ikke til å legge under en stol at alle barn er bare til låns. Vi har de bare en kort periode. En dag er de der og neste dag er de borte. Vi har de fra de fødes og til de en dag ikke lenger trenger hjelp fra foreldrene sine. De er blitt til selvstendige individer som nå skal prøve seg selv ute i den store og farlige verden. Der foreldrene ikke lenger kan skjerme dem fra alt det onde. Der de skal feile og lære selv. Bruke det dere har lært dem for å overleve.

 

Hvor lenge vi får lov til å låne barna våre varierer kraftig.Det er alt i fra noen minutter, timer, dager, uker, måneder eller år. Noen får vi heller ikke låne i det hele tatt. Derfor er det viktig å sette pris på den tiden vi får med barna våre. Den tiden får vi aldri igjen, før det en dag er for sent. De øyeblikkene vi får sammen har selvfølgelig ikke noen verdi sånn sett for verden. Men for vårt hjerte kan ikke disse øyeblikkene og minne måles i gull eller penger. For så mye finnes ikke. 

 

Jeg fikk låne min lille engel i en time. I en time som bare handlet om henne. På en time skulle jeg gi henne all min kjærlighet. På en time skulle jeg rekke å få alle mine minner og øyeblikk sammen med henne, som jeg egentlig skulle gi over flere år. Ved første sekund av hennes liv forelsket jeg meg i et menneske jeg egentlig ikke kjente. Et menneske jeg bare har kjent i en time, elsker jeg høyere enn noe annet. For første gang vet jeg ordentlig hva ekte kjærlighet er. Jeg vet også hvordan det er å savne sin aller største kjærlighet. Dette er vonde minner, men minner som jeg ikke ville vært for uten. Minner fra mitt første møte med min datter. 

 

I år har jeg bestemt meg for å sette mer pris på de små øyeblikkene i livene våre. Sette mer pris på hva jeg får sett og oppleve i hverdagen. Sette pris på det jeg har akkurat nå. Det er det som er viktigst. Senere kan det være for sent. Men jeg er ikke alene om dette. Det er flere mennesker i verden som må lære seg å sette pris på det vi har. Vi kaster bort livet vårt med å strebe etter ting som ikke er, og glemmer å leve i nuet. Mange av oss setter ikke pris på det vi allerede har. Tar livet og andre ting for gitt. Men jeg har lært at livet er ikke en selvfølge. Vi er heldige som bor i verdens rikeste land. Har tak over hodet. Penger i banken. Mat på bordet. Det kunne vært så annerledes. Tenk på det neste gang, når du er skuffet over at du ikke fikk akkurat det du ønsket deg. Du ikke fikk akkurat det du hadde lyst på til  middag.Feil merke på vesken du fikk av foreldrene dine. Vært glad at du i det hele tatt får noe. At du i det hele tatt får mat. At du har klær å gå i. At du har et trygt og godt liv. På en måte har mange av oss allerede vunnet i lotto!

 

Selv om 2016 ikke blir som jeg hadde tenkt. Har jeg bestemt meg for at det skal bli et bra år uansett. Vi skal prøve å gjøre det beste ut av den situasjonen vi har havnet i. Vi skal prøve å gjøre det beste ut av alt. Ingen ting kan tross alt bli verre nå. Nå kan det vel bare gå en vei, og det er opp? Lengre ned trur jeg det ikke er mulig å komme seg. 2015 var heller ikke bare på tryne. Jeg fikk lov til å oppleve gleden av det å gå gravid, med de plager som hører til. Jeg fikk sett mer av vårt vakre land Norge. Jeg fikk lov til å stifte flere bekjentskap. Jeg fikk lov til å bli mamma for aller første gang. Selv om hun måtte reise fra oss så alt for tidlig. Jeg orker ikke lenger be og håpe på noe som helst. Det som er ment å skje for dette året får vi bare ta som det kommet. Det som skal skje, det skjer!

 

♥ Jeg fikk låne en liten engel for en kort stund. Men jeg er uansett heldig som fikk oppleve det ♥ 

2 kommentarer

reliine

02.01.2016 kl.14:00

Veldig bra skrevet! lykke til videre<3

Ida

02.01.2016 kl.16:16

reliine: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits