Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Det må du tåle

Når en velger å opprette en blogg så vet vi at det finnes mennesker der ute som enten synes at vi klager eller syter, er totalt uenig i budskapet eller missliker deg som person av en eller annen grunn. Det er greit det, ingen er lik, ikke alle mener det samme og alle kan ikke like hverandre. Men er det grunn nok til å være frekke og diskriminerende mot hverandre? Heldigvis har jeg sluppet å kommet borti slike kommentarer.

 

Det at du må tåle å få drittkommentarer synes jeg blir så lettvint å si. For meg høres det ut som at det faktisk er greit å være stygge med hverandre. Du skal ikke tåle det, for det er helt unødvendig! Ja, det er lov å være uenig om noe, så lenge man klarer å være saklig og høflig i den grad det går. Selv om du er en blogger, velger å skrive på en offentlig side om private ting eller annet, så skal du faktisk ikke måtte tåle å bli snakket dritt til eller om.

 

Dessverre er det så mange mennesker i verden som aldri burde hatt tilgang til Internett eller en PC. Personer som skjuler seg bak skjermen, ikke en gang tør å vise hvem de egentlig er, sprer kvalme rundt om kring.  

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits