Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Ikke fokusere så mye

Hei! Det er stille fra meg om dagene. Jeg har ikke så mye inspirasjon lenger. Hodet er tomt, i tillegg til at jeg prøver å ikke fokusere så fryktelig mye på det lenger. Lar hodet konsentrere seg om andre ting som et bedre for meg. Det betyr ikke at jeg skal glemme det som har skjedd, for de av dere som kanskje tror det. Glemme kommer jeg aldri til å gjøre. Det har satt så dype og smertefulle sår, som aldri vil forsvinne. Men med tiden vil de blekne, som alle sår gjør. Som en påminnelse vil det alltid finnes et arr.

Men jeg innser at nå må jeg legge alt bak meg.Selv om det er lettere sagt enn gjort. Vi kan ikke gjøre noe mer. Vi får henne uansett ikke tilbake. Nå er det bare å vente på at fylkesmannen/fylkeslegen skal få et referat fra møtet vi hadde på sykehuset for to uker siden . Så får vi vente med å se hva han velger å gjøre med det.  Jeg gleder meg til å få dette ut av verden.  Det er slitsomt på så mange måter, men samtidig er det så viktig å si ifra når man mener at ting et gjort galt. Det er den eneste måten de kan forbedre seg på og at legen vi møtte på kanskje blir en enda bedre lenge enn det han har vært.

Trening og et sunnere kosthold har blitt mitt fokusområde for øyeblikket.  Bli en bedre utgave av meg selv.  Ta bedre vare på meg selv. Når jeg trener og spiser litt sunnere, føler jeg meg så mye bedre. Det gir meg et bedre humør, så det blir på en måte en god sirkel.

Dere må gjerne komme med tips eller spørsmål dere ønsker at jeg skal skrive om. Kanskje det er noen temaer eller tanker jeg ikke har tenkt over enda.  Nå skal jeg runde av for å dra å trene.

Farvell og pågjennsyn!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits