Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Det skulle vært min første morsdagI dag er det morsdag. En dag da vi hyller mødrene våre for den fantastiske jobben de gjør. Dagen vi skal gi dem en liten ekstra oppmerksomhet fordi de fortjener det, og fordi vi er så glade i dem. Det er mødrene vi aller først blir kjent med. Nettopp på grunn av at det er dem som bærer oss. Allerede fra første dag, oppstår det en bånd mellom mor og barn. Et bånd som er helt magisk og ikke kan forklares med ord. 

 

I dag skulle det vært min første morsdag. Der jeg også skulle få lov til å smykke meg med det mest dyrebare smykke en forelder kan ha, nemlig sitt barn. Min første morsdag da jeg skulle få lov til å styre med min sprell levende baby og der jeg også skulle få litt ekstra oppmerksomhet fordi jeg var blitt en mamma. Jeg gledet meg også til alle andre morsdager, når lillemor ble eldre og forstod litt mer for vær gang. Jeg føler ikke at det er min første morsdag, fordi jeg føler meg ikke som en mamma. Joda, jeg vet innerst inne at jeg er det. Like mye mamma som alle andre mødre. Men igjen, så er ikke jeg som alle andre mødre.

 

Som alle andre høytider vekker morsdagen også frem vonde og triste følelser. Minner meg på det kjæreste som vi har mistet. Minner meg på det smykket, jeg aldri får ha rundt halsen min lenger. Minner meg på det barnet jeg har, som aldri vil kunne si gratulere med morsdagen til meg. 

 

Gratulere med morsdagen! 9 kommentarer

Mamma til 4

14.02.2016 kl.14:37

Hei du,

Denne dagen vil alltid være spesiell i ditt hjerte, nettopp fordi du har en for lite. Uansett hvor mange barn du senere eventuelt får, så er det en liten sårhet som aldri går bort.. Men du vil lære deg å leve med den, og den tar ikke alltid like stor plass hele tiden. Men husk å feire dagen i dag allikevel! Du har blitt mamma, du ER en mamma! Det er viktig å få lov til å kjenne på det også. Jeg ser du skriver at du ikke klarer å tenke slik akkurat nå, og det er greit, men ikke berøv deg selv fra tittelen din "mamma". Snakk om barnet ditt, vis bilder til familie, gjør datteren din lys levende ved å fortelle alt du husker om henne, ikke gjem henne bort. Og for all del, ikke gjem henne bort fordi du føler at andre rundt deg sikkert ikke vil høre om det.

Som du sikkert forstår, har jeg en liten gutt som ikke er sammen med oss lenger. Og selv om jeg nå har fått 3 gutter til, så er det alltid en som mangler.

Jeg føler med deg i dag, og sender en god klem

Linn

peppermo

14.02.2016 kl.15:25

Gratulerer med morsdagen. Ønsker å starte med det. I dag skulle vært min 2. Morsdag. Dagen i år er ikke noe bedre enn den i fjor. Jeg fikk aldri møte mitt "barn". Vet heller ikke hva det skulle blitt.

Har selv irritert meg over alle andres innlegg og statuser. Helt uten grunn. Det er de vel undt. Men det er vel følelser man ikke helt kan styre.

Men det "skulle" ikke vært din første morsdag. Der ER din første morsdag. Du har blitt mamma og kommer alltid til å være det. Klem til deg :)

Ida

14.02.2016 kl.20:26

peppermo: Takk for fine ord som jeg egentlig trengte i dag. Innerst inne vet jeg at jeg er en mamma, men så er det noen dager der jeg ikke føler meg som en. I dag var en slik dag, der FB florerte av lykkelige mammaer med barna sine, og sorgen og savnet blir ekstra følsomt.

Gratulere med morsdagen til deg også ! :-)

vestfroken

14.02.2016 kl.19:03

Så trist å lese! En slik dag må være tøff. Både for de som har mistet barn og de som har mistet sin mor. Jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig det må være å miste et barn. Sender deg gode tanker :) Klem

Ida

14.02.2016 kl.20:27

vestfroken: Vær glad du ikke trenger å vite det :-)

MarieHolen

14.02.2016 kl.22:30

Kondolerer<3 Husk at du fortsatt har muligheten til å få et nytt barn og da vil gleden over det nye barnet dekke over store deler av sorgen over det mistede barnet<3 Mine gode tanker går til deg<3 Ha en fin kveld videre! Klem

Ida

14.02.2016 kl.22:39

Ja, selvfølgelig vet jeg at jeg kan få et til barn. Men det barnet vil jo aldri fylle plassen til det barnet vi mistet, det barnet vil jo få sin helt egen spesielle plass i hjertet. Jeg tror nok ikke et til barn vil dekke over sorgen, men vi vil igjen ha noe å glede oss over. Sorgen og savnet vil bestandig være like stort, uansett hvor mange barn jeg får senere. Sorgen og savnet er noen man bare må lære seg å leve med :-) Men takk for gode tanker og en fin kveld til deg også <3

MarieHolen

14.02.2016 kl.23:18

Ja selvfølgelig. Jeg mente ikke at et nytt barn kan fylle/bytte ut plassen, men at du kanskje ikke vil tenke like mye på det:) Men helt enig med deg at den sorgen vil nok aldri forsvinne desverre... stå på videre!

Ida

15.02.2016 kl.06:40

Skjønner hva du vil frem til, men vil nok tenke like mye på det som jeg mangler og har for lite :-) Men takk :)

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits