Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Når blir jeg klar igjen ?

Det er ikke til å legge skjul på at vi ønsker å bli gravide igjen, at jeg ønsker å bli gravid igjen. Men når vet man egentlig at en er klar for et nytt svangerskap etter å ha mistet? 

 

Selv om Ingrid aldri var planlagt men selvfølgelig ønsket fra første sekund. Følte jeg det var så riktig å få barn når jeg først fant ut at jeg var gravid. Vi hadde og har det så godt sammen. Selv etter snart 6 år er vi som et gammelt ektepar men samtidig nyforelsket. Jeg traff blink på første forsøk. Ja, vi har hatt våre nedturer, men vi har bestandig kommet oss igjennom dem. Nå har vi i tillegg kommet oss igjennom det som kanskje splitter mange par, nemlig å miste barnet sitt. Jeg føler vi har kommet hverandre så mye nærmere enn vi noen gang har vært. Jeg vet vi er klare for et barn til. Klare for å bli en familie. Vi har så mye kjærlighet som vi ønsker å dele og gi.  

 

Jeg er fullstendig klar over at et nytt svangerskap vil være mye tøffere enn det første, men det føler jeg meg klar for. Vi kommer til å komme oss igjennom det, for jeg vet at jeg kommer til å få enda mer oppfølging neste gang. Jeg føler på meg at neste gang blir det vår tur. Neste gang kommer vi til å ta med oss babyen vår hjem. 

 

Men siden jeg ikke enda er blitt gravid igjen har jeg begynt å tenke over om jeg egentlig har vært klar for å bli gravid igjen. Kanskje kroppen mener jeg ikke er klar enda. I tillegg har vi de siste månedene vært litt opptatte med venting på møte med sykehuset og alt det der. Nå er det endelig over og jeg føler vi endelig kan ordentlig komme oss videre med livet vårt. Vær gang jeg endelig har klart å legge ting litt på avstand, ble alt rippet opp igjen etter at vi ble kaldt inn til møte. Nå siden vi er ferdig med alt, håper jeg det endelig snart skal bli vår tur igjen. 

  

  

  
 
 

 

2 kommentarer

Kristina

11.04.2016 kl.12:44

Jeg kjenner meg så igjen i det du skriver! Jeg følte det tok en evighet før jeg ble gravid igjen. For meg tok det 8 måneder før jeg ble gravid med Theon. Jeg hadde en spontanabort i mellom og da tenkte jeg at det var fordi kroppen ikke var klar. Etter det slo jeg meg litt til ro med at jeg ville bli gravid når kroppen var klar. Lykke til ❤️

Ida

11.04.2016 kl.21:30

Takk ?

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits