Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Slipp taket!!! Vær så snill...

Å gå videre er visst lettere sagt enn gjort. Jeg har lenge trudd at jeg hadde akseptert alt, eller akseptert i den grad det er mulig. Jeg var sikker på at jeg var begynt å gå videre, men det er en liten bit i meg som holder fast, som ikke er klar for å bli ferdig.

 

Kjære underbevistheten min, slipp taket! Slipp taket slik at vi begge kan gå videre, få det bedre med oss selv. Vi vet begge to at vi aldri kommer til å glemme den lille jenta vår, uansett hva som skjer videre i livet vårt. Hun vil for alltid være barnet vårt, og de som kommer etter vil alltid vite om henne. Vi har så mange fine og spesielle minner sammen, at det er vanskelig å glemme. Ingrid Johanne vil aldri bli glemt, det må du huske. Vi vil bestandig være mammaen hennes og hun vil alltid være datteren vår.

  

Jeg vet det gjør veldig vondt nå, og det vil bestandig være vondt. Men, viss du kjenner litt ekstra etter, så tror jeg nok du vil kjenne at det er ikke like vondt lenger. Det er litt lettere å trekke pusten dypt uten å måtte ta til tårene. Såret i hjertet vårt begynner sakte men sikkert å gro. Det er Ingrid som er med på å pleie det, for hun bor i hjertet vårt. Det er der hun har sin plass, der hun hører hjemme. Sammen med alle andre som vi har plasert inni der. Du skulle bare visst hvor mye et hjerte kan romme. Du trenger ikke være redd for at hun ikke er med deg , for det er hun hele tiden. Hun lever videre inne i oss. Derfor er det vår oppgave nå å leve et rikt liv slik at hun får opplevelser sammen med oss. Vi skal fremdeles skape de minnene vi ønsket sammen med henne, men på en litt annen måte.

Så kjære underbevistheten min, slipp taket på Ingrid. Ingen av oss vinner på at du klamrer deg fast. Selv om du slipper henne litt av synet betyr det ikke at du er ferdig. Men vi viser henne at vi klarer oss og hun trenger ikke bekymre seg lengere Både jeg og du vil få det bedre, lettere. Vi klarer å møte verden uten henne fysisk til stedet. Vi er klare for å møte verden med henne i tankene og hjertet vårt. Så, slipp taket slik at Ingrid kan bli fri. Slik at vi kan bli fri. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits