Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Et halvår på godt og vondt

I morgen er det et halvt år siden alt ble bokstavelig talt snudd på hodet. Der livet mitt ikke lenger hadde noen mening. Verden var et fælt sted å leve i. Om kun få timer, er det et halvt åre siden jeg fødte en liten jente som var alt for liten til denne verden, selv om hun var så sterk. 

I et halvt år har hverdagen vært en stor berg og dalbane. Et halvår fylt med masse tårer, sinne, frykt, fortvilelse, men også en masse læring om meg selv, latter og et nytt perspektiv på livet. Det er et halvår jeg så gjerne skulle vært foruten, men samtidig ikke. Jeg fikk lov å oppleve å bli mamma til den fineste jenta jeg selvfølgelig vet om. Jeg har fått lov å føde mitt eget kjøtt og blod ut i den brutale verden, samtidig som jeg også måtte se henne forsvinne fra denne verden like fort. Det har ikke vært lett å leve videre uten et barn som en har født inn i verden, men det går og jeg skal fortsette reisen videre uten henne. Hun er i livet mitt uansett.

Tiden har gått så alt for fort. Raskere enn jeg så for meg. Jeg hadde mange drømmer om hva som skulle skje, men ingen av de drømmene har egentlig gått i oppfyllelse. Å drømme tror jeg er på tide å legge på hylla for en stund, det går uansett bare i vasken. Det beste er å ta livet som et kommer, om du liker det eller ei...

2 kommentarer

Helene Aspergerinformator

07.04.2016 kl.21:20

Vondt å lese, men samtidig godt. Godt å se at du setter pris på at du gav et liv. Et liv du ikke fikk ha, men du gav det. Du gjorde verden til et rikere sted et øyeblikk, før hun ble revet bort. Jeg håper du får bedre tider. Og kanskje blir du mamma en gang til?

Ida

08.04.2016 kl.14:01

Takk, for fine ord :)

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits