Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Min kjære lille...

Min kjære lille prinsesse!

Så fort tiden går. På fredag var det allerede et halvt år siden du beriket livene våre på en spesiell og unik måte, som bare selvfølgelig du kan. Du viste oss en side av livet vi aldri hadde sett før, både på godt og vondt. Du gav meg tittelen mamma, en tittel jeg har sett frem til lenge før du ble til. Du oppfylte mitt høyeste ønske, nemlig å bli en mamma. Reisen vi skulle ha sammen, ble dessverre ikke helt slik som jeg hadde tenkt meg, men det går fint. Jeg ser litt annerledes på det nå, og det tror jeg ville gjort deg stolt av mammaen din. Jeg håper du er stolt av meg, stolt av hvor langt jeg har kommet meg. Hvor godt jeg har begynt å få det, til tross for omstendighetene. 

 

I dag tok jeg mot til meg. I dag begynte jeg å se på stein til deg. Nå må vi komme oss helt videre og lukke dette kapittelet, slik at vi kan starte på et helt nytt sammen. Jeg ble veldig fornøyd, så nå gleder jeg meg til pappaen din kommer hjem i morgen. Så jeg kan vise han hva jeg har funnet, slik at han også kan komme med sine innspill og ønsker. 

 

                                                                           
 


Min lille engel. Jeg lurer sånn på hvordan du har det. Ser du at jeg har prøvd å jobbe med meg selv? At jeg prøver å slippe det lille halmstrået jeg har klamret meg fast i, det lille halmstrået jeg har prøvd å fortrenge. Ser du det? Jeg prøver å minne meg selv på at du aldri blir borte fra meg, at jeg alltid vil være mammaen din, always ! Du er og vil for alltid være den lille jenta mi. Men ja, jeg savner deg. Vær eneste dag, noen dager mer enn andre. Men jeg klarer det, noen dager må jeg ta det sekund for sekund, andre skritt for skritt. En dag av gangen har blitt en viktig tanke hos meg.

Mitt alt, min største kjærlighet. Elsker deg til månen og tilbake! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits