Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Ryddet i knuste drømmer

Hei min lille prinsesse!

På mange måter er det godt å skrive til deg her. Det føles som om jeg sender et brev til deg opp i himmelen. Min måte å holde kontakten med deg. I dag da jeg gikk inn på gjesterommet, et rom som jeg går innom veldig mange ganger ellers. Rommet som en dag skulle bli ditt når du ble stor nok til å sove på eget rom. I dag ble jeg trekt mot stellebordet som vi rakk å få tak i, mens du enda var i magen min. I den har vi lagt alt som skulle bli ditt, inkludert klærne dine. 

De er så små, så myke og gode. Det er ikke så mange plagg, mer rakk vi ikke å handle inn og ikke hadde du bruk for noe av det vi allerede hadde fått tak i. I dag måtte jeg brette det pent sammen etter at jeg var ferdig. Det kunne ikke lenger ligge i en ball i en pose fra HM. Så nå ligger det pent og brettet på plassen sin. Klar til du en dag kanskje blir storesøster til en liten bror eller søster. Slik at de kan få lov til å bruke klærne etter sin vakre søster som bor i himmelen. 
 

Jeg føler at mye har skjedd med meg dette halvåret. Både i tankene og sjelen min. I starten trodde jeg aldri det kom til å bli mulig å bli glad igjen. Føle seg lykkelig, til tross for at mange sa det vil bli bedre. Det er faktisk mulig. Det har tatt tid og mye jobb med meg selv, men endelig føler jeg meg mye lettere. Det vil nok ikke bli helt slik som før vi visste om deg, men det kan jeg lære å venne meg til.  Du har vært styrken og motivasjonen min til å komme meg dit jeg er i dag, og jeg takker deg for å ha pushet meg.

  

2 kommentarer

Emilie Hagen

13.04.2016 kl.12:01

Veldig rørende! <3

Ha en fortsatt fin dag!

Ida

13.04.2016 kl.15:49

Takk det samme !

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits