Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Å ikke ha kontroll

Jeg er en person som egentlig liker å ha kontroll, vite hva som skal skje og når det skal skje.Når jeg føler jeg ikke har kontroll blir jeg stresset og urolig. Livet har vi dessverre ingen kontroll på, uansett hvor mye du ønsker å ha det. Uansett hvor mye du planlegger og organiserer, så kan du aldri garantere at det går etter din plan. Universet og Han der oppe. Han har en plan for oss alle, liker jeg å tro. Det er kun Han som vet hvordan livet ditt kommer til å ende, men du er med på å bestemme det litt selv, ved alle valg vi tar i livet.

Har du noen gang tenkt på at det valget du akkurat tok, vil senere i livet ha en eller annen innvirkning? Var det et bra valg som vil gagne meg senere i livet, eller var det et dårlig? I det siste føler jeg at mine tidligere valg har ødelagt for meg, alt som jeg hadde planlagt og sett for meg. Har på en eller annen måte ikke blitt noe av, hindringene har vært så store at jeg ikke har klart å komme meg over dem. Jeg føler universet går i mot meg på så mange punkter, derfor undres jeg. Hva er planen for meg? Hva er min fremtid? Vil jeg lykkes en gang? Eller har jeg gjort noe fatalt galt, å dette er en måte å straffe meg på? 

Nei, universet straffer meg nok ikke... Men slik blir tankene etter en stund, når du føler at alt bare går imot deg og ikke med deg. En dag, når det blir min tur, så går vel noe min vei. Det som var ment å gå min vei. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits