Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Sorgen

Det er rart hvor mye vi kan lure hodet og underbevisstheten vår. At vi kan få hodet til å tro en ting, mens sannheten har vært helt motsatt.  

Sorgen gikk mer inn på meg enn det jeg liker å innrømme. Både for meg selv og ikke minst andre rundt meg. Jeg har ikke villet innse hvor vondt det har gjort i hjertet mitt, ei har jeg villet vise andre det. Å miste henne tok mer knekken på meg enn det jeg trudde var mulig. Så langt nede som jeg har vært, har jeg aldri kunnet forestille meg var mulig. Og ikke tror jeg alle heller har skjønt hvor langt nede jeg egentlig var en periode. Jeg prøvde så godt jeg klarte å holde masken oppe. Når anledningen bydde seg og jeg var ute av synet for andre, knakk jeg sammen for å slippe det lille trykket, akkurat nok for å skjule resten.

Jeg har hatt det fryktelig vondt, i hjertet og langt inn i sjelen. Kropp og sinn har føltes tomt og jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle klare å leve videre uten henne. Jeg har lurt på hva galt jeg har gjort i livet for å bli straffet på denne måten. Var det min skyld? Kunne jeg ha forhindret det? Om og om igjen. Men nå vet jeg, alle fall litt. Nok til å komme meg videre en liten bit. Men har jeg egentlig kommet meg videre eller henger jeg igjen i fortiden? 

Sorgen er en tung prosess som vi alle kommer igjennom på en eller annen måte. Og alle vi, har forskjellige måter å takle denne prosessen på. 

Ting er bedre nå enn før. Mer stabilt enn det var i starten. Avstanden mellom de gode og de dårlige dagene øker mer og mer, der de gode blir flere av. Men jeg har fremdeles tunge dager der ting ikke gir helt mening. Der sannheten er tyngre å takle.Og de vonde minnene kommer frem igjen, skyver vekk de vakre og gode minnene. De dagene tillater jeg meg selv å møte. Du må falle litt for å klare å reise deg igjen. 

Jeg håper at å innrømme for meg selv hvor vondt jeg egentlig har hatt det, er et skritt i riktig retning. At det hjelper meg et skritt videre i prosessen.  

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits