Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Jeg skulle bli mamma

For snart et år siden, hoppet hjertet mitt over ett hakk. Jeg glemte og puste å ble svimmel. Jeg var gravid. Det som bare skulle bli en avkreftelse på noen dagers mistanker. En glede jeg hadde sett for meg at jeg aldri ville få oppleve. Der var det. Svart på hvitt, men var det sant? Var det en feil? Jeg kunne da ikke være gravid? Ikke jeg?  

Men det var jeg. Reddselen og sjokket forsvant sakte men sikkert og ble erstattet med glede og drømmer for fremtiden vår, med et lite barn ved vår side. Et barn som skulle berike vår hverdag. Berike livet vårt med så mye godt og glede. Vi var overlykkelige, vi skulle ha et barn sammen og resten kunne nesten ikke bli bedre...

En graviditet er ingen selvfølge og det er mange som vet. Å høste frukten etter en graviditet er heller ingen selvfølge, selv om du kommer over de 12 magiske ukene.  

For snart et år siden fantaserte jeg om hvordan ting ville være nå. Hverdagen fylt med bleieskift og gulp, men også så mye kjærlighet som bare andre foreldre kan forstå. Jeg så for meg en fremtid med frykt for mitt barn, en frykt for at barnet mitt skulle bli skadet på noen som helst måte. Nå trenger jeg ikke frykte mer for barnet mitt, for hun kommer aldri til å bli skadet. Der hun er nå, finnes det ikke noe vondt. Bare godhet.. Jeg så for meg glade og lykkelige dager, men også stress og frustrasjon. Jeg så for meg alt som hører til når et barn kommer til verden. Alt jeg så for meg, ble jeg snytt for. Jeg hadde gjort hva som helst for våkenetter, bleieskift og gulp.

Som gravid kan du ikke vente med å få babyen din i armene. Få ta dette barnet med hjem. Jeg fødte mitt barn, men fikk ikke ta henne med meg hjem...  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits