Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Et nytt kapittel

Hei! Nå er det en god stund siden jeg har skrevet noe her, rett og slett fordi jeg ikke har trengt det lenger. Jeg hadde fått luftet hodet og hjertet mitt for dere. Mange leste innleggene mine, kjente seg igjen og sendte meg mange støttende og gode tilbakemeldinger. Bloggen min ble opprettet nettopp for det hovedmålet, en slags terapi som hjalp meg med å gå videre i livet. 

Nå føler jeg et behov for å komme tilbake for å dele med dere noen av mine nye tanker. I mai fant vi ut at vi skulle bli foreldre på ny og at Ingrid skal få seg en liten bror eller søster. Vi gleder oss masse, men gleden for min del, blir av og til tatt av en liten frykt for at noe av det samme skal skje igjen. Eller at noe annet skal skje nå også, selv om jeg har en god magefølelse at det går vår vei nå. Jeg får tettere oppfølging noe som er en stor lettelse for meg og barnefar, for nå har vi en plan å følge. Jeg er faktisk ikke redd, noe som jeg tenkte kom til å skje. Jeg er mer lykkelig for at jeg er gravid igjen og har et fokus på at det som skjedde sist, ikke skal påvirke dette svangerskapet. 

 

  

Nå starter vi på et nytt kapittel og en ny reise med et nytt svangerskap. I januar 2017 er det meningen at denne lille huleboeren skal melde sin ankomst. Jeg håper at dere vil følge meg på denne reisen også. 

2 kommentarer

08.08.2016 kl.08:42

Gratulerer så mye :)

29.08.2016 kl.07:57

Æ e så gla på dokkers vegne at dåkker vente en ny lillebror/lillesøster <3 håpe vi får følge dåkker i svangerskapet :) Klem

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits