Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

En pause

Livet har en begynnelse og livet har en slutt. Noen er så heldige å få mer tid enn andre. Vi alle vet at vi en dag skal reise videre, at vår tid er forbi og ikke for alltid. 

 

Dessverre vil vi alle en eller annen gang møte på døden, enten det er blant kjæledyr, venner eller familie. Og uansett hvor mange vi mister i løpet av vår tid, blir det neste møtet aldri noe lettere. Det å miste noen er grusomt, rett og slett. De siste 2 - 3 årene har jeg mistet flere som har stått meg nær. Selvfølgelig det gjør meg ikke noe spesiell av den grunn. Men nå er jeg sliten og lei av å miste de kjære rundt meg, og trenger rett og slett en liten pause nå. Jeg kjenner på kroppen at den enda er sliten etter i fjor og at tankene fort vender tilbake i slike situasjoner.

I dag ble nesten en absurd dag. Jeg hadde min første time til kontroll hos jordmor. Vi fikk høre hjertelydene og vite at alt så normalt ut hos meg også. Lykkelig og fornøyd dro jeg på jobb. En time etter at vi hørte på hjertelydene til vårt lille under, var det et annet slitent hjerte som slo for aller siste gang. 

Nå får du endelig hvile og fred bestemor. Og endelig får du komme sammen med bestefar som du har savnet så veldig. Pass godt på den lille jenta mi, så ses vi en annen gang ♥ 

 

 

Én kommentar

Simona Juseviciute

06.09.2016 kl.22:36

Lykke til! :)

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits