Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Bli alene i kroppen min igjen

De siste ukene har jeg gått rundt med tanken at jeg gleder meg til jeg er alene i kroppen min. Gleder meg til jeg kan føle meg vel i kroppen min igjen. Gleder meg til å prestere på samme nivå som før jeg ble gravid.

 

Så kommer frustrasjonen over disse tankene. Følelser av at jeg ikke setter pris på å være gravid igjen, på grunn av at jeg har ønsket helt siden vi mistet Ingrid, å bli gravid igjen. På grunn av at det er så mange der ute som hadde ofret hva som helst for å bli gravid.

Men jeg setter uendelig pris på at jeg er gravid. For jeg vet det er ingen selvfølge, selv om jeg ikke har hatt noen problemer med å bli gravid selv.

Dette svangerskapet har jeg ikke vært like aktiv som jeg var i det forje. Det handler ikke om at jeg tror når man er gravid, så er man unnskyldt å kunne ligge på sofaen hele dagen. Det handler mer om at de første 16 ukene var jeg plaget med kvalme som gjorde det nok å være på jobb. Og når man sliter med å spise nok, på grunn av dårlig matlyst, valgte jeg heller å slappe av etter jobb og spare på de kaloriene jeg fikk i meg. Men det betyr ikke at jeg lå på sofaen vær dag.

Det handler også om at jeg tar litt forhåndsregler , nettopp på grunn av hvordan det første svangerskapet gikk. Jeg har valgt å ta det mer med ro og ikke late som om jeg kan klare alt. Nå i tillegg kjenner jeg bare mer og mer at jeg er gravid og kroppen klarer ikke like mye som den har gjort.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits