Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

1 år siden du så verden alt for tidlig..

Klokken 01.18 i natt var det nøyaktig 1 år siden vår lille engel så dagens lys for første gang, men dessverre alt for tidlig. For 1 år siden raste min verden i grus og jeg selv falt ned i et mørkt hull. Sorgen bærer vi enda på, like mye som for 1 år siden, verken mer eller mindre. Jeg har fremdeles dårlige dager, der savnet er litt større og tyngre. Dette året bærer preg av mørke hull, som jeg rett og slett har glemt deler av. 

 

Det er rart å tenke på hvor fort 1 år går, men samtidig så sakte. Det har vært tøft å komme seg igjennom alt sammen. Drømmer og ideer om hvordan dette året egentlig skulle ha vært, som aldri ble noe av. Selv om alt ble som det skulle... Den dag idag, tenker jeg like mye på henne som i starten. Lurer fremdeles på hvem hun kunne ha blitt, om hun bare hadde fått vokse opp. Hvordan hun hadde sett ut, oppført seg. Hvem skulle du vært? Fremdeles klarer jeg ikke å forstå, hvorfor nettopp du ikke skulle få fortsette å være sammen med oss, og nei, det er ikke alt vi skal forstå. Men noen dager, vil jeg svært gjerne ha en grunn for at alt ble som det ble.. 

I løpet av dette året, ble vi gravid på nytt. Nesten nøyaktig 1 år etter at jeg ble gravid med Ingrid, var jeg gravid igjen. Selv ikke nå kunne jeg forstå resultatet av testen, det kunne da ikke være sant, men det var det. Å bli gravid igjen har faktisk vært litt godt. Godt å ha noe annet å fokusere på. For jeg skal innrømme, at sorgen etter Ingrid har vært altoppslukende til tider. Nå kan jeg ikke bare fokusere på Ingrid, jeg har to å fokusere på. Men det har ikke bare vært en dans på roser. Jeg har vært redd og bekymret for at det samme skal skje igjen nå også. Den reddselen har ikke vært så sterk. Det er som om noen beroliger meg. For alt skal gå bra denne gange. Lillesøster skal få lov til å vokse opp sammen med oss, og få lære om storesøster som bor i himmelen med alle de andre som vi er veldig glade i. Passer på oss i det fjerne land... Hipp hipp hurra for vår største prinsesse, som fyller 1 år i dag! Vi savner deg kjempe masse og ønsker at du fremdeles var sammen med oss. Håper du får en fin feiring i himmelen sammen med de andre englebarna, med masse gaver, kaker, godteri og alt som hører til i en barnebursdag. Mamma og pappa elsker deg høyere enn himmelen og mer til ♥

 

 

 

4 kommentarer

Nina Maria

08.10.2016 kl.21:28

Så sterkt og fint å lese <3

Ida

08.10.2016 kl.22:33

Takk :-)

InspoBilder1

09.10.2016 kl.10:02

Du er så urolig sterk, det var tungt å lese...

Jeg er ny til det med blogging, så hadde blitt veldig glad om du hadde tatt en titt innom og lagt igjen en kommentar og sagt hva du syntes, mitt siste innlegg er en get to know me tag.

Caroline

09.10.2016 kl.12:52

Sterkt å lese ..

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits