Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Oktober med vonde minner

Oktober er en måned jeg har gruet meg til helt siden i fjor. Oktober var måneden vi mistet vår første skatt og måneden vi måtte følge henne til sitt siste hvilested, helt uten å få bli ordentlig kjent. 

 

Jeg har blitt tatt tilbake i tid nærmest. De vonde minnene som var så godt som begravet, har kommet mer eller mindre frem igjen. Jeg ser for meg alt sammen. Smertene, tårene og den dypeste og vanskeligste sorgen jeg noen sinne har kjent. Jeg ser for meg den lille jenta vår, som kjemper for å klare og puste mens hun ligger tett og godt opp mot brystet mitt. Det er egentlig det aller tyngste minnet jeg har, å se henne slite, ha det tungt... 

 

Minnet av den lille kroppen hennes når det hele var "slutt", var ikke det verste. For da viste jeg hun ikke hadde det vondt lengre. Trengte ikke kjempe mer, hun hadde det bare godt etterpå. Det er en rar tanke. Å være glad for at det hele var over, men slik er det bare. Bilde fra bursdagen hennes

 

I år har vi klart å skape litt bedre minner. Vi kom oss igjennom de spesielle datoene. Vi feiret den første bursdagen hennes samme og skapte en koselig dag ut av det. Vi kjøpte oss hus og har nå flyttet inn. Vi kjøpte oss barnevogn som jeg gleder meg utrulig mye til å vise frem, med henne i. Vi har skrudd opp barnesengen som hun skal sove i. Denne oktobermåneden ble faktisk mye bedre enn det jeg hadde sett for meg, selv om den også har vært tung og litt trist. 

 

                                                                

 

Nå har jeg ca bare 2 måneder igjen å jobbe før det er ut i permisjon, og vårt lille mirakel kan være rett rundt hjørne. Tiden går så alt for fort, og jeg kjenner det er litt skremmende. Skremmende at det hele snart er over, skremmende at vi snart har henne her, skremmende at vi skal få lov til å ta henne med hjem. Det er en litt skremmende tanke at det hele kanskje kommer til å gå bra denne gangen. Men, jeg tør ikke slappe helt av og glede meg alt for mye. Det er fremdeles mye som kan skje. Selv om jeg har en veldig god følelse av at nå er det vår tur. 


 

Én kommentar

Victoria Larsen

05.11.2016 kl.10:25

<3<3

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits