Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

En tung påminnelse

1. Desember og vi går inn i ei tid som jeg egentlig synes er veldig koselig, men som også er vanskelig. Det gjelder nok ikke bare meg, men mange andre som har mistet en eller flere som stod dem nær. I fjor ville jeg hoppe over hele advent og jul, ingen ting ville bli som det skulle, ikke en gang i år vil det bli som det skulle. Jeg holder fremdeles litt fast i den lille drømmen jeg fikk, da jeg gikk gravid med Ingrid. I teorien skulle vi hatt en liten jente på nesten 1 år, som skulle feiret sin aller første jul sammen med oss. I år igjen, skal vi forhåpentlig vis feire den siste julen vær for oss. Neste jul har vi en liten jente som skal feire sin første jul.

I år gleder jeg meg faktisk litt til jul igjen, selv om jeg så gjerne skulle hatt den lille jenta vår sammen med oss her. Bakt pepperkaker, laget julepynt og julegaver. Skape gode tradisjoner og minner for Ingrid. Julen er for barna , for den er så magisk og koselig. Jeg har bestandig gledet meg til jeg fikk barn, slik at julen skulle få en mening igjen etter jeg ble "voksen". Slik som vi følte som små.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits