Forsiden Blogg.no Min historie Følg meg Instagram

Jeg har blitt mamma!...Igjen.

Hei!

Nå er det en god stund siden jeg har skrevet noen innlegg, men på en måte er det bra, for da har ikke hodet mitt vært fullt av tanker som trengte å komme ut. Men det har skjedd litt siden sist, jeg har blitt mamma !...Igjen.. For 10 uker siden ville vår lille Kristine Marie ut i verden, helt plutselig uten noen forvarsel. Med sine 3410 g og 47 cm, tok hun oss med storm. Så perfekt! Vårt lille hjerteplaster har skapt lys og farger i hverdagen igjen.

Denne tiden skal jeg bare være lykkelig og glad, kose meg med den lille babyen som vi endelig fikk lov til å ta med oss hjem. For det meste er jeg lykkelig, så lykkelig, men dessverre kjenner jeg enda på sorgen og savnet etter Ingrid. Til tider skammer jeg meg over å sørge når jeg har verdens vakreste skatt her i mine armer. Har jeg egentlig lov til å være lei meg? 

 

Jeg har fått lov til å sette to jenter til verden, men jeg får bare lov til å se en vokse opp. Jeg får bare se en utvikle og forme seg til det mennesket hun er ment å bli. 

 

Nå må dere ikke tro at jeg bare går rundt å er lei meg, for det er virkelig ikke tilfelle. Når jeg ser på min lille datter, blir jeg så varm og glad langt inn i hjertet mitt. Hun fyller en del av hjerte mitt som har vært såret.Hun gir dagen min en glede som ikke kan beskrives. Hun er den som har begynt å lappe hjerte mitt sammen. Mitt hjerteplaster! 


 

4 kommentarer

elisebr

27.03.2017 kl.15:16

så søte dere er! :) Gratulerer så mye! <3

Ida

28.03.2017 kl.20:33

elisebr: Takk ! :)

Victoria Larsen

27.03.2017 kl.16:39

Så fantastisk!! Gratulerer <3

Ida

28.03.2017 kl.20:33

Victoria Larsen: Takk ! :)

Skriv en ny kommentar

Ida

24, Hammerfest

Den 08.10.15 ble jeg mamma for første gang til en nydelig prinsesse-engel! Følg min reise videre i livet med et barn i himmelen og et nytt svangerskap! I januar blir vi foreldre igjen!

Kategorier

Arkiv

hits